Conference League – ΕΠΟ: «Ούτε δύο ΟΑΚΑ δε θα έφταναν για τον κόσμο του Ολυμπιακού»

[ad_1]

Η ισχυρή σύσταση στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ισχυρή σύσταση στους οπαδούς του Ολυμπιακού να συγκεντρωθούν στο ΣΕΦ, όπου, μάλιστα, θα έχει στηθεί μια γιορτή με διάφορα events, προκειμένου να μεταβούν με τρένο στον Περισσό και από εκεί στην «OPAP Arena», απηύθυνε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, αναλύοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όλα τα μέτρα ενόψει του αυριανού τελικού του Europa Conference League

«Οι συγκεκριμένοι συρμοί δεν θα κάνουν καμία στάση, πρόσθεσε πως φυσικά και μπορούν να πάνε όσοι θέλουν μεμονωμένα, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθούν. Προς Θεού, όμως, μην πάνε με το αυτοκίνητό τους. Κλείνουν πολλοί δρόμοι από αύριο στις 6 το πρωί».

Συμπλήρωσε ακόμα ότι οι οπαδοί της Φιορεντίνα θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και θα μεταβούν στο γήπεδο της ΑΕΚ με λεωφορεία. «Ήδη βρίσκονται αρκετοί στην Ελλάδα μεμονωμένα, αλλά ο κύριος όγκος φτάνει σήμερα και αύριο με πτήσεις τσάρτερ».

«Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να έχουν μαζί τους, πέρα από τα εισιτήρια, αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας. Μικρές τσάντες επιτρέπονται μέχρι Α4, power bank σε μέγεθος κινητού, ενώ απαγορεύεται να φοράει κανείς άλλη φανέλα πλην του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα».

Σε ερώτηση για τα εισιτήρια του τελικού τόνισε χαρακτηριστικά: «Ούτε δύο ΟΑΚΑ δε θα έφθαναν για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ήταν τεράστια η ζήτηση».

Σχετικά Tags

Conference League ΕΠΟ Ολυμπιακός Νέα Φιλαδέλφια


https://www.news.gr/

[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ