Larissa Coffee Show: Πρωταγωνίστρια στον χάρτη προορισμών η Λάρισα

Με χιλιάδες επισκέπτες ανανεώνει το «ραντεβού» για του χρόνου ο θεσμός

Δυναμικά στον χάρτη προορισμών, σε πανελλαδικό επίπεδο -και όχι μόνο, τοποθετεί τη Λάρισα το Larissa Coffee Show, που διεκδικεί, με αξιώσεις, να καταστεί θεσμός για την πόλη.

Το πιο επικό event της χρονιάς υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, σε ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις κι αρώματα καφέ, γλυκίσματα, δραστηριότητες και διαγωνισμούς για μικρούς και μεγάλους και φυσικά, τρεις μοναδικές συναυλίες, με LIVA K, Κωστή Μαραβέγια & Πάνο Μουζουράκη, καθώς και τους Λαρισαίους καταξιωμένους djs, Βασίλη Μπέλλο και Γιάννη Καλλιμάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, το event αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, με επισκέπτες από πολλές διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, όλων των ηλικιών, που δεν δίστασαν να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις καφέ, να παρακολουθήσουν τους ειδικούς στα masterclasses για να μάθουν όλα τα μυστικά του καφέ, να συμμετέχουν στις πολυποίκιλες δημιουργικές δραστηριότητες και αγωνίσματα, καθώς και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους μπροστά από τις μουσικές σκηνές που είχαν στηθεί στην Κεντρική πλατεία.

Πρωταγωνίστρια

«Μαζί κάνουμε τη Λάρισα πρωταγωνίστρια ξανά!» είναι το κεντρικό σύνθημα του Δήμου Λαρισαίων, με τον Δήμαρχο, κ.Θανάση Μαμάκο να δίνει το στίγμα της κεντρικής φιλοσοφίας: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη Λάρισα, ως σημείο αναφοράς και προορισμό. Θέλουμε έναν Δήμο που βγαίνει προς τα έξω, δημιουργεί γεγονότα και αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών». Χαρακτηριστικό είναι πως Δήμος Λαρισαίων, συμμετέχοντες και κοινό ανανεώνουν το «ραντεβού» για το επόμενο Larissa Coffee Show, του χρόνου.

Δείτε το βίντεο από το τριήμερο εκδηλώσεων:

Μοναδική εμπειρία

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, άρχισε να συγκεντρώνεται στους χώρους όπου έχουν στηθεί τα περίπτερα, για να δοκιμάσει τις γευστικές προτάσεις των εταιρειών, αλλά και να συμμετέχει στις δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί για την ημέρα εκείνη. Mikel, Κiou Cafe, Carraro, SynCafe, De-tox, Ramblas, Coffee Island, Lavazza, Κηποθέατρο, Cortese, Θεώνη, Lobster, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης πρόσφεραν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά χαρμάνια καφέ, να μάθουν για την παραγωγή και την ιστορία του, και να λάβουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες.

LIVA K, Κωστής Μαραβέγιας & Πάνος Μουζουράκης, καθώς και οι Βασίλης Μπέλλος & Γιάννης Καλλιμάνης ξεσήκωσαν, στην κυριολεξία τα πλήθη, σε τρία μοναδικά συναυλιακά events, που αλλάζουν τα δεδομένα των εκδηλώσεων στη Λάρισα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, ανέλαβε την παρουσίαση του event, καθώς και των συνοδευτικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, ενώ και το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίδυμο των Βαγγέλη Βουλάγκα & Νίκου Χαϊδά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες της Κυριακής.

Στη διάρκεια των δύο ημερών, Σαββάτου και Κυριακής, η επισκεψιμότητα, καθώς και η συμμετοχή του κοινού σε δημιουργικές δραστηριότητες -με επίκεντρο τον καφέ- αυξήθηκε κατακόρυφα, καθώς το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης απέσπασε θετικότατα σχόλια, γεγονός που αποτυπώθηκε στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, με τους εκπροσώπους των συμμετεχουσών εταιρειών να εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Το Larissa Coffee Show έριξε «αυλαία» το βράδυ της Κυριακής, με ένα φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων, ολοκληρώνοντας το τριήμερο του καφέ με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Ισχυρά brand και αλυσίδες καφέ

Το «παρών» έδωσαν ισχυρά brand του καφέ, καθώς και οι πιο δυναμικές αλυσίδες καφέ πανελλαδικά: Mikel, Κiou Cafe, Carraro, SynCafe, De-tox, Ramblas, Coffee Island, Lavazza, Κηποθέατρο, Cortese, Θεόνη, Lobster, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, με τη συμβολή του ΣΙΚΑΕΛ να είναι καθοριστική στην επιτυχία της διοργάνωσης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Larissa Coffee Show, Lobster, Jaxx, Gossip, Sherlock, Δικαστικό, Hippy Chic, Aperitton, Redbutton, Κηποθέατρο, Boho, Rubik, Kiou, Undo και Βατόμουρο, μέλη του Συνδέσμου, συμμετείχαν διοργανώνοντας after coffee show party.

Μέγας χορηγός του Larissa Coffee Show ήταν η Volton, ενώ μεγάλος χορηγός επικοινωνίας το Open. Χρυσοί χορηγοί ήταν οι: Kafea Terra, CoffeeDeal και αργυροί χορηγοί: Bruno coffee stores, ΔΕΛΤΑ, Βιολάντα, Franklin, Lariplast. Για τη στήριξή τους, από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τους χορηγούς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ