Με εγκαύματα στο 50% του σώματός της νοσηλεύεται η 2χρονη που άρπαξε φωτιά στη Θεσσαλονίκη

[ad_1]

Σε στατικό ηλεκτρισμό φέρεται να οφείλεται η ανάφλεξη την ώρα που ο πατέρας της έβαζε βενζίνη με το μπιτόνι στο αυτοκίνητό του

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται 2χρονο κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από ανάφλεξη που σημειώθηκε, την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του με μπιτόνι στην αυλή του σπιτιού τους.

Από την ανάφλεξη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από στατικό ηλεκτρισμό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στο μπιτόνι και τα ρούχα του κοριτσιού,που ήταν ντυμένο παρανυφάκι, με αποτέλεσμανα πάρουν φωτιά τα ρούχα του μικρού κοριτσιού και να υποστεί καθολικά εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Το παιδάκι νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ο 28χρονος πατέρας της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. «Είναι καλά, πάει καλύτερα. Έγινε αντίδραση με ηλεκτρισμό και κάτι τέτοια και με το φουστανάκι από το κοριτσάκι και έγινε. Αλλά όλα καλά, πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα. (Εγκαύματα έχει) λίγο στο σώμα, αλλά πάλι καλά δεν ακούμπησε πρόσωπο και τέτοια πάρα πολύ»», ανέφερε ο θείος του παιδιού στο MEGA.

«Οι παιδοχειρουργοί αμέσως όταν είδαν το κοριτσάκι, πήραν την Αστυνομία, για να ειδοποιήσουν για το πρόβλημα που συνέβαινε. Η Αστυνομία συνέλαβε τους γονείς, οι οποίοι έχουμε μάθει ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και πάνω από 50% στο σώμα», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Σε βάρος του πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ προανάκριση για το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 25 Μαΐου, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Σχετικά Tags

Βενζίνη Λαγκαδάς


https://www.news.gr/

[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ