Σοκάρει η επίθεση πίτμπουλ σε γυναίκα και το σκυλάκι της το οποίο κατασπάραξε στη Θεσσαλονίκη

[ad_1]

Το τετράποδο ο ιδιοκτήτης και ο φροντιστής του οποίου διώκονται, τραυμάτισε στο χέρι την 55χρονη και κατασπάραξε το σκυλάκι ράτσας Μαλτέζ

Μία φρικτή εμπειρία που την έχει σημαδέψει για το υπόλοιπο της ζωής της βίωσε μια 55χρονη στη Θεσσαλονίκη, η οποία δεν κατάφερε να σώσει το σκυλάκι της από τα δόντια του πίτμπουλ που της επιτέθηκε στην είσοδο του σπιτιού της.

«Με το που φτάνω στην είσοδο τρέχοντας, γιατί το είδα, μου αρπάζει το χέρι με αρπάζει από τον αγκώνα και μου βγάζει κρέας», είπε η γυναίκα μιλώντας στο MEGA από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου για σχεδόν δύο ώρες οι γιατροί την χειρουργούσαν. Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε χθες Δευτέρα 17 Μαΐου, όταν η 55χρονη βγήκε από την πολυκατοικία όπου μένει με το μικρόσωμο σκυλάκι της, για να κάνουν την πρωινή τους βόλτα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι, ώσπου ξαφνικά ένιωσε να αειλείται από ένα πίτμπουλ. Ο ιδιοκτήτης του δεν ήταν πουθενά, με την γυναίκα να πανικοβάλλεται. Παίρνει αγκαλιά το σκυλάκι της και αρχίζει να τρέχει, για να μπει μέσα στο σπίτι της.

Ωστόσο, όταν έφθασε στην είσοδο της πολυκατοικίας, το πίτμπουλ όρμηξε και δάγκωσε το χέρι της, που έβαλε μπροστά για να προστατεύσει το μικρόσωμο σκυλάκι της, με την γυναίκα να φωνάζει με αυγωνία. «Αυτό ήταν κάτι τρομακτικό, ήμουν πολύ σοκαρισμένη» λέει η 55χρονη που είδε μπροστά στα μάτια της το πίτμπουλ να κατασπαράζει το σκυλί της και η ίδια να αιμορραγεί. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, για να σώσει το κατοικίδιο της από τα δόντια του πίτμπουλ, το οποίο όπως φαίνεται, το έσκασε από μάντρα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά. «Έχει ιδιοκτήτη και είναι από μάντρα πίσω από το σπίτι μας. Έσκαψε κάτω από τη μάντρα και βγήκε, μου είπανε» λέει η 55χρονη.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή Live News, φαίνεται το πίτμπουλ τα πρώτα λεπτά μετά από την άγρια επίθεση. Ο ιδιοκτήτης του βρίσκεται στο εξωτερικό, με τον άνθρωπο που είχε αναλάβει τη φύλαξή του, να περνάει αυτόφωρο. Τα τραύματα που προκάλεσε στο σκυλάκι της γυναίκας, ήταν θανατηφόρα. «Προσπάθησα να το σώσω, απλά δεν μπόρεσα. Απλά, ό,τι και να λέμε, έχασα τη συντροφιά μου… Κοιμόμασταν μαζί, ήταν η παρέα μου», λέει η 55χρονη.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες, για θανάτωση ζώου συντροφιάς, όπως και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και ενδεχόμενο δόλο. Το θύμα μιλώντας στο MEGA είπε για την επίθεση του σκύλου: «Το κρατούσα σφιχτά (σ.σ. το σκυλάκι της) και άρπαξε τον αγκώνα μου το πίτμπουλ. Με το που μου άρπαξε το χέρι, άρπαξε το σκυλάκι μου. Είναι της γειτονιάς το πίτμπουλ. Το πίτμπουλ δεν είχε ξαναεπιτεθεί. Έχω κάνει μεταμόσχευση από το μπούτι στο χέρι, γιατί έλειπε ένα μεγάλο κομμάτι. Εγώ δεν σοκαρίστηκα επειδή χτύπησα, αλλά επειδή έχασα το σκυλάκι μου, τη συντροφιά μου».

Σχετικά Tags

Θεσσαλονίκη Πίτμπουλ


https://www.news.gr/

[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ