Αισιόδοξος για νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές ο Β. Μεϊμαράκης

Αν και επιφυλακτικός για το ποσοστό της αποχής στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης που είναι εκ νέου υποψήφιος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη του κόμματός του στις εκλογές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου.

Ο κ. Μεϊμαράκης που από το πρωί σήμερα επισκέφθηκε αρχικά την Κρανιά και στη συνέχεια την Ελασσόνα, το απόγευμα θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στη Λάρισα για τις ευρωκλογές.

Προσερχόμενος στα γραφεία του συνεταιρισμού σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

Αμέσως μετά σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του οινοποιείου, ένημερώθηκε από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Χρήστο Τσιτσιρίγγο τόσο για την αναπτυξιακή προοπτική του συνεταιρισμού, όσο και για τα προγράμματα που υλοποιούνται αλλά και για τη στήριξη που χρειάζεται το οινοποιείο για να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις για ενεργειακά προγράμματα. Επίσης ενημερώθηκε και για τα προβλήματα των αμπελοκαλλιεργητών της περιοχής που δεν έχουν ακόμη πάρει αποζημιώσεις για τον περονόσπορο αλλά και από προέδρους άλλων συνεταιρισμών για προβλήματα των καλλιεργειών της περιοχής.

Ο κ. Μεϊμαράκης αφού τόνισε τους στενούς δεσμούς που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους ανθρώπους και στο νομό Λάρισας τόνισε ότι θα επιχειρήσει σε συνεργασία και με τους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ να βρεθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα των αγροτών.

Τον κ. Μεϊμαράκη στη σημερινή επίσκεψή του συνόδευαν οι βουλευτές Χρ. Κέλλας και Μ. Χαρακόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας Ηλ. Σουφλιάς, η πρώην πρόεδρος του Π.Σ. Τάνια Ντόκου και το τοπικό στέλεχος της ΝΔ Γ. Παπαλέξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ