Άλλαξε το επώνυμό της η Μαρίνα Πατούλη – Πώς θα λέγεται πλέον και τι απαντά ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος

[ad_1]

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής αρνήθηκε να πει οτιδήποτε και τι τον οδήγησε να χωρίσουν οι δρόμοι τους

Για την κίνησή της πρώην συζύγου του, Μαρίνας, να αλλάξει το επώνυμό της μίλησε ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής ρωτήθηκε για την πρόσφατη συνέντευξη της πρώην συζύγου του στην εκπομπή I Love ΣουΚού, και στην επιθυμία της να χρησιμοποιεί πια το δικό της πατρικο επώνυμο, Σταυράκη.

«Έχουν περάσει τρεισίμιση χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Με τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους, μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σταυράκη.

«Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει εκτός από το παιδί μας φυσικά. Έχουμε ελάχιστες επαφές έως καμία. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη»

«Λογικό είναι να θέλει η Μαρίνα να χρησιμοποιεί το επώνυμό της μετά το διαζύγιο, πάντα είχε άλλωστε το πατρικό της όνομα. Είναι μία προσωπική επιθυμία που μπόρεσε και τη δήλωσε και την έκανε», απαντά ο Γιώργος Πατούλης.

«Εννοείται ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, ήταν προσωπικής της επιλογή. Από ‘κει και πέρα, η ζωή συνεχίζεται και αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να προχωράει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», επισημαίνει ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Πατούλης ρωτήθηκε για την ατάκα της πρώην συζύγου του, η οποία τόνισε πως ήταν δική του απόφαση το διαζύγιο, ευχαριστώντας τον για αυτή την κίνηση. «Δεν έχω να κάνω καμία άλλη δήλωση», αρκέστηκε να πει ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής.

Σχετικά Tags

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη Γιώργος Πατούλης Μαρίνα Πατούλη


https://www.news.gr/

[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ