Δολοφονία 63χρονης στην Χαλκίδα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση – Στον στενό κύκλο του θύματος ο δράστης

[ad_1]

Η Αστυνομία φέρεται να γνωρίζει τον δολοφόνο, ο οποίος δεν είναι κάποιος συγγενής της 63χρονης

Μία αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο MEGA σχετικά με το έγκλημα της Χαλκίδας, όπου μια 63χρονη έχασε την ζωή της μέσα στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατός της αρχικά είχε αποδοθεί σε ατύχημα, ωστόσο το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έφερε την ανατροπή και έδειξε πως ο θάνατος της 63χρονης προήλθε από πέντε πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα, με τις έρευνες για το έγκλημα να βρίσκονται σε εξέλιξη και με τον κλοιό γύρω από τους δράστες να σφίγγει όλο και περισσότερο. Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει, ότι η Αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης.

Ο κύκλος των υπόπτων έχει περιοριστεί σε τρία-τέσσερα άτομα και φαίνεται η Αστυνομία να γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη. Από την εικόνα που έχει σχηματιστεί, το έγκλημα φαίνεται να έγινε νωρίς το μεσημέρι, λίγο μετά την αναχώρηση της κόρης της άτυχης 63χρονης. Το άτομο που υποψιάζεται η Αστυνομία ως δράστη του εγκλήματος, βρίσκεται στον στενό κύκλο του θύματος, ωστόσο δεν είναι κάποιος στενός συγγενής της 63χρονης.

Σχετικά Tags

Χαλκίδα Δολοφονία


https://www.news.gr/

[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ