Κύκλωμα εκβιαστών εφοριακών στη Χαλκίδα: Νομικές ενέργειες για την αποφυλάκισή τους ξεκινούν οι δύο προφυλακιστέες για την υπόθεση

[ad_1]

Ο δικηγόρος της προϊσταμένης της ΔΟΥ και της στενής της συνεργάτιδας θα επικαλεστούν νομικούς λόγους σύμφωνα με τους οποίους κακώς προφυλακίστηκαν

Πέντε ημέρες μετά την ομόφωνη αποφαση ανακριτή και εισαγγελέα Χαλκίδας για την προφυλάκισή τους και μόλις μία ημέρα μετά την μεταγωγή τους στις φυλακές Κορυδαλλού, η διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και η στενή συνεργάτιδα της θα καταθέσουν τις επόμενες μέρες προσφυγή, ζητώντας την αποφυλάκισή τους.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο δικηγόρος τους, Θανάσης Τάρτης, θα επικαλεστεί νομικούς λόγους, σύμφωνα με τους οποίους κακώς προφυλακίστηκαν οι δυο υπάλληλοι της ΔΟΥ και θα ζητήσει να αποφυλακιστούν. Tην ίδια ώρα, οι ΑΑΔΕ φαίνεται να έχει καταλήξει στην απόφαση για προσωρινό «λουκέτο» στη ΔΟΥ Χαλκίδας μετά το σκάνδαλο. Παράλληλα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έχει δώσει εντολή για εσωτερικό έλεγχο επί της διαδικασίας επιστροφών φόρων, αλλά και χορήγησης αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας στην ΔΟΥ Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Χαλκίδας ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτραπεί το «λουκέτο» στην Εφορία.

Σχετικά Tags

εφοριακοί εκβιασμοί Χαλκίδα


https://www.news.gr/

[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ