Προφυλακιστέος ο Τούρκος που συνελήφθη για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο

Ο 33χρονος που εισήλθε στη χώρα μας από τον Έβρο πριν 2 μήνες και αιτήθηκε άσυλο, αρνήθηκε τις κατηγορίες

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο ο 33χρονος Τούρκος, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τη φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο.

Ο κατηγορούμενος για εμπρησμό, από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, για εμπρησμό δάσους από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, καθώς και για τα πλημμελήματα της κλοπής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ωστόσο , δεν έπεισε με αποτέλεσμα ανακρίτρια και εισαγγελέα αποφάσισαν την προφυλάκιση του .

Σύμφωνα με τις αρχές, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ ήταν εκείνοι, που το πρωί της Κυριακής εντόπισαν πυκνό καπνό στην περιοχή όπου ήδη βρισκόταν η ΟΠΚΕ. Μετά από έρευνες ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε σε απόσταση τουλάχιστον ενάμισι χιλιομέτρου από το σημείο της πρόκλησης πυρκαγιάς, έχοντας στην κατοχή του δύο αναπτήρες και ένα σφουγγάρι. Όπως διαπιστώθηκε, ο 33χρονος ο οποίος έχει αιτηθεί άσυλο, μπήκε στη χώρα μας από τον Έβρο πριν από περίπου δυο μήνες και δηλώνει καθηγητής ανώτατης εκπαίδευσης.

Μαρία Ζαχαροπούλου

Σχετικά Tags

Φωτιά Τουρκία Ασπρόπυργος


https://www.news.gr/

[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ