Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέπει την καταστροφή στη Θεσσαλία ως ευκαιρία για μπίζνες

Την ψήφο των Λαρισαίων στη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ώστε να έχουν τη δική τους φωνή στο ευρωκοινοβούλιο ζήτησε σήμερα από τη Λάρισα ο επικεφαλής του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Ταχυδρομείου, κατά τη διάρκεια της οποίος παρουσίασε θέσεις της Νέας Αριστεράς για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και τους πολίτες, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Νωρίτερα σε δήλωσή του υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν φρόντισε να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω του ο Daniel, επειδή όπως ανέφερε βλέπει την καταστροφή σαν μία ευκαιρία για μπίζνες στην περιοχή σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών.

Ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι ο ίδιος και το κόμμα του από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας που επλήγησαν, ζήτησε ουσιαστική στήριξη του αγροτικού κόσμου και κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει στην άκρη τους σχεδιασμούς για φαραωνικά έργα και τις αποικιοκρατικές συμβάσεις με επιχειρηματικούς ομίλους που θα βλάψουν περαιτέρω το περιβάλλον.

Τέλος απευθυνόμενος στους Λαρισαίους ζήτησε να στηρίξουν με την ψήφο τους τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές για να έχουν τη δική τους φωνή στο ευρωκοινοβούλιο.

Στη σημερινή εκδήλωση έγιναν τοποθετήσεις για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας από την Ζωή Ακριβούλη, οικονομολόγο, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λάρισας και υποψήφια ευρωβουλευτή, Νικήτα Μυλόπουλο, καθηγητή Ολοκληρωμένης διαχείρισης Υδατικών Πόρων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Χαράλαμπο Κασίμη, ομότιμο καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ