Γ. Μαρίνος: Πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, καμία ψήφος χαμένη στις 9 Ιούνη

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Λάρισα

Με το ΚΚΕ πιο ψηλά, ο λαός να ορθώσει το ανάστημά του στα προβλήματα που τον κατακλύζουν. Την ανάγκη αυτή ανέδειξε η μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρισα με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος. Χαιρέτησε ο Ανέστης Τσουκαράκης, συνταγματάρχης εν αποστρατεία και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

«Από την Λάρισα, την πολύπαθη Θεσσαλία, τα βράδυ των εκλογών στις 9 Ιούνη να σταλεί ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, αντίστασης στην ΕΕ, την κυβέρνηση και τα κόμματα του συστήματος, μήνυμα ελπίδας και αντεπίθεσης, με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαρίνος, προσθέτοντας: «Μπορούμε! Ο λαός έχει τη δύναμη να κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά, να γίνει πραγματικότητα ο φόβος της ΕΕ, των πολιτικών δυνάμεων που την προσκυνούν και των εκμεταλλευτών που πλουτίζουν από τον ιδρώτα των ανθρώπων του μόχθου».

«Να γίνει η έκπληξη», σημείωσε, «με χιλιάδες νέους ψήφους, παρακαταθήκη για τους νέους μεγάλους αγώνες της εργατικής τάξης, της αγροτιάς, των φοιτητών και των φοιτητριών που ανέδειξαν στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές πρώτη δύναμη την “Πανσπουδαστική”, την παράταξη που στηρίζει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας».

Να σηκώσουμε πιο ψηλά το ΚΚΕ!
Να μην χαθεί καμία ψήφος ζήτησε ο Γ. Μαρίνος, επισημαίνοντας πως «σήμερα, περισσότεροι λαϊκοί άνθρωποι εμπιστεύονται τους κομμουνιστές, προσδοκούν από την πάλη τους, κι εμείς, αυτές τις λίγες μέρες που μένουν, με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο στο χέρι καλούμαστε να κάνουμε τη “νύχτα μέρα”. Να μιλήσουμε και με τους πιο διστακτικούς, φίλους και συναδέλφους μας, συγγενείς και γείτονες μας, να πάνε να ψηφίσουν, να μην πέσουν στην παγίδα της αποχής, αλλά να εκφράσουν την αγανάκτηση τους, κάνοντας πράξη αυτό που σκέφτονται εδώ και καιρό. Τώρα ΚΚΕ γιατί αυτή η επιλογή θα πιάσει τόπο και θα γίνει δύναμη την επόμενη μέρα».

Ανέφερε ότι πρέπει «να δοθεί ένα ηχηρό χαστούκι στην ΝΔ, που έχει πάρει “ψηλά τον αμανέ της”, προσθέτει νέα σκληρά μέτρα στο αντιλαϊκό της οπλοστάσιο» και συμπλήρωσε: «Να μην σκορπίσει η ψήφος στις χρεοκοπημένες λύσεις της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς που είναι νεροκουβαλητές της κυβέρνησης και καλλιεργούν αυταπάτες, ότι μπορεί να κερδίζει το μεγάλο κεφάλαιο και ταυτόχρονα να ευημερούν οι εργαζόμενοι. Να μην πεταχθεί η ψήφος στην Κωνσταντοπούλου και τον Βελόπουλου που κι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την λαϊκή πάλη».

Σημείωσε πως «όλοι τους έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο λαό μας. Είναι εκπρόσωποι των οικονομικών ομίλων, υποστηριχτές της καπιταλιστικής ανάπτυξης που έχει κριτήριο τα κέρδη και τα συμφέροντα των λίγων, υμνητές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ».

Νομιμοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής ή καταδίκη της;

Ο Γιώργος Μαρίνος τόνισε πως οι μεγάλες προκλήσεις και τα προβλήματα που ζει ο λαός «θέτουν το δίλημμα: Τι θα κάνει ο κάθε ένας και η κάθε μια με τη ψήφο του;

Θα νομιμοποιήσει την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ , της κυβέρνησης της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων συστημικών κομμάτων, θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν την ψήφο του ως πράσινο φως για νέες επιθέσεις και σκληρά μέτρα που τον φέρνουν το λαό σε απόγνωση;

Ή θα πάρουν την απόφαση και θα τιμωρήσουν την ΕΕ, την κυβέρνηση της ΝΔ και τα δεκανίκια της, δίνοντας μεγάλη δύναμη στο ΚΚΕ, την πραγματική και μοναδική εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση, συνεπή και δοκιμασμένο αντίπαλο της ΕΕ, του μεγάλου κεφαλαίου και των κομμάτων του.

Αυτό χρειάζεται ο λαός την επόμενη μέρα, αυτή είναι η επιλογή που υπηρετεί τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, της αγροτιάς, των επαγγελματιών, της νεολαίας και των γυναικών των λαϊκών οικογενειών, με αυτή την επιλογή θα ενισχυθεί το ρεύμα της αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική, θα οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση.

Πολύ δυνατό ΚΚΕ παντού! Κι εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, όπως το ευρωκοινοβούλιο κι εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα, με φωτεινά παραδείγματα όπως ο ηρωϊκός αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, της Cosco, στις κατασκευές, στους κλάδους και χώρους δουλειάς που οι εργαζόμενοι αναχαίτισαν επιθέσεις, διεκδίκησαν, έχουν κατακτήσεις, οι αγώνες των αγροτών που συγκλόνισαν φέτος την χώρα με τα πολυήμερα μπλόκα και το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στην Αθήνα».

Ψευτοσωτήρες που θεωρούν …ιερό το ΝΑΤΟ!

Αναφέρθηκε ακόμη στην στρατηγική ταύτιση των αστικών κομμάτων τόσο στη Βουλή όσο και στην ευρωβουλή. Υπογράμμισε πως «αυτοί που αισθάνονται αριστεροί δεν έχουν καμία δουλειά με τον ψευτοσωτήρα Κασσελάκη που τόλμησε να αποκαλέσει τη δολοφονική μηχανή του ΝΑΤΟ ως “ιερή αμυντική συμμαχία”, που διαφημίζει το μεγάλο κεφάλαιο τον εκμεταλλευτή των εργαζομένων ως δύναμη ευημερίας και ξεδιάντροπα αυτός ο αμερικανοΝΑΤΟικός προσπάθησε να καπηλευτεί τον κομμουνιστή ήρωα Νίκο Μπελογιάννη».

Πρόσθεσε ότι «ο λαός να μην ξεγελαστεί από την άσφαιρη συνθηματολογία της Νέας Αριστεράς που μάζεψε γνωστούς και μη εξαιρετέους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και ευθύνεται για τη ψήφιση του 3ου μνημονίου και την εφαρμογή των δύο προηγούμενων μαζί με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, καταργώντας θεμελιακά εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, χαρατσώντας τους επαγγελματίες, τις λαϊκές οικογένειες με την σκληρή φορολογία.

Να μην δώσει βάση ο λαός στο παραδομένο, ξεπεσμένο ΠΑΣΟΚ των τριών μνημονίων και της ευρωλαγνίας του Ανδρουλάκη, στις κούφιες, στημένες δηλώσεις της Κωνσταντοπούλου, τους θεατρινισμούς και τους ψευτοπαληκαρισμούς του Βελόπουλου, που πέρασε από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, πήδησε στην ΝΔ και στην συνέχεια έφτιαξε το δικό του μαγαζί, του εθνικισμού, του ρατσισμού και της εξαπάτησης».

Κριτήριο ψήφου οι ευθύνες για τις πλημμύρες

«Τα μεγάλα συμφέροντα και οι εκπρόσωποι τους φοβούνται μόνο το ΚΚΕ και γι’αυτό τα κανάλια της παραπληροφόρησης αποσιωπούν τις θέσεις του, τις διαστρεβλώνουν», υπογράμμισε ο Γιώργος Μαρίνος, σημειώνοντας πως «το ΚΚΕ είναι πανέτοιμο να δώσει τις νέες μάχες της επόμενης μέρας και έχει μεγάλη σημασία να είναι ενισχυμένο στην κάλπη, σε κοινό βηματισμό με όλους αυτούς που συναντηθήκαμε στις βουλευτικές και τις τοπικές εκλογές, στις απεργίες και τις διαδηλώσεις, τις κινητοποιήσεις ενάντια στα δύο αποτρόπαια εγκλήματα, στα Τέμπη και τις πλημμύρες στην Θεσσαλία. Με χιλιάδες νέες λαϊκές δυνάμεις που πλήττονται από την πολιτική της κυβέρνησης και διαπιστώνουν στην πράξη ότι μοναδική δύναμη αντίστασης και οργανωμένης διεκδίκησης είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.»

Αναφερόμενος στις καταστροφικές πλημμύρες τόνισε πως «καθοριστικό κριτήριο για τη στάση του λαού της Λάρισας στις ευρωεκλογές, είναι οι ευθύνες της ΕΕ, της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων, των περιφερειακών και δημοτικών διοικήσεων για τις πλημμύρες στην Θεσσαλία. Αυτοί, ως υποστηριχτές της στρατηγικής της ΕΕ που θεωρεί ως κόστος τις ανάγκες του λαού και όφελος τα κέρδη των καπιταλιστών, ευθύνονται γιατί δεν προχώρησαν ποτέ στην υλοποίηση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων, άφησαν ανοχύρωτο το νόμο Λάρισας, ολόκληρες συνοικίες όπως ο Άγιος Θωμάς, οι εργατικές κατοικίες της Γιάννουλης, η Νέα Σμύρνη, χωριά των δήμων Κιλελέρ, Αγιάς, Φαρσάλων που πνίγηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη στην λάσπη με νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές».

Σημείωσε πως «ακόμα και σήμερα, 8 μήνες μετά τις πλημμύρες, η κατάσταση είναι οδυνηρή, η αποκατάσταση των ζημιών σέρνεται με ρυθμούς χελώνας, ακόμα υπάρχουν πληγέντες που το κράτος και η κυβέρνηση δεν έλυσε το πρόβλημα της στέγης, οι αποζημιώσεις είναι ανεπαρκέστατες, οι αγρότες υποφέρουν, δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους. Παραμένει η μεγάλη πληγή της έλλειψης των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων και υποδομών. Η κυβέρνηση προσπαθεί να καλλιεργήσει ψεύτικες προσδοκίες με το λεγόμενο στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας, που έχει πλασάρει η ολλανδική εταιρεία και είναι φτιαγμένο με τα ίδια υλικά που οδήγησαν στην καταστροφή» δεν προστατεύει τις λαϊκές περιουσίες, την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, τη ζωή του λαού».

Το ΚΚΕ ήταν στην πρώτη γραμμή των μπλόκων

Αναφερόμενος στον αγώνα επιβίωσης των αγροτών ο Γ. Μαρίνος τόνισε πως «οι αγρότες του κάμπου, οι κτηνοτρόφοι έγραψαν και πάλι ιστορία στα μπλόκα του αγώνα, στρίμωξαν την κυβέρνηση αχρηστεύοντας την συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον τους. Αντιπαρατέθηκαν με την Κοινή Αγροτική Πολιτική και διεκδίκησαν τα αιτήματα τους, με πρωτοπόρα δύναμη τις Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας και τους αγροτικούς συλλόγους, την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Σ’αυτόν τον μεγάλο αγώνα συναντήθηκαν οι αγρότες με την εργατική τάξη και βρήκαν μαχητική στήριξη στην δράση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των σωματείων της δύναμης του, των επαγγελματιών της πόλης, εκφράστηκε η αλληλεγγύη των αγωνιζόμενων φοιτητών και πρόβαλλε μπροστά μας η δύναμη της κοινωνικής συμμαχίας που είναι ελπίδα για το λαό μας.»

Σημείωσε ότι «το ΚΚΕ ήταν στην πρώτη γραμμή της πάλης, τίμησε την ψήφο που του έδωσε ο λαός στις βουλευτικές εκλογές και συνέβαλε αποφασιστικά στην οργάνωση των αγώνων τους».

Ανάφερε ότι λόγω της ΚΑΠ της ΕΕ «χιλιάδες αγροτικά νοικοκυριά ξεκληρίστηκαν, παραγωγικές εκτάσεις εγκαταλείφθηκαν, αχρηστεύτηκαν υποδομές ενώ επιδεινώθηκε η δυνατότητα κάλυψης των αναγκών του λαού µας για ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα». Υπενθύμισε ότι η πρόσφατη αναθεώρηση της ΚΑΠ την ψήφισαν οι ευρωβουλευτές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Βελόπουλο.

Επιπλέον τόνισε ότι «στηρίζουμε και χαιρετίζουμε τους αγρότες της Αγιάς που την άλλη Κυριακή βγαίνουν στους δρόμους με τα τρακτέρ τους και παράλληλα όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους οι Αγροτικού Σύλλογοι, καλούν σε καταδίκη της κυβέρνησης και της ΚΑΠ της ΕΕ. Σε όλο το νόμο λοιπόν καταδικάστε τους με την ψήφο σας στις ευρωεκλογές! Δώστε μεγάλη δύναμη στο ΚΚΕ! Για να δυναμώσει ο αγώνας της αγροτιάς για μείωση του κόστους παραγωγής, εγγυημένες τιμές στα προϊόντα, αφορολόγητο πετρέλαιο, αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, έργα υποδομής και πρόληψης των φυσικών καταστροφών.»

Δεν ξεχνάμε το έγκλημα στα Τέμπη
Συγκίνηση προκάλεσε η ιδιαίτερη αναφορά του Γιώργου Μαρίνου στο έγκλημα των Τεμπών που βίωσε πολύ έντονα ο λαός της Λάρισας. Τόνισε ότι «θέλουμε από εδώ, από τη Λάρισα, που έγινε το επίκεντρο της ανείπωτης τραγωδίας με την εκατόμβη των νεανικών θυμάτων στα Τέμπη, από την πόλη που ο λαός και η νεολαία της τίμησαν τα θύματα με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο, βουλιάζοντας δρόμους και πλατείες, να στείλουμε ξανά το μήνυμα ότι αυτός ο λαός, αυτή η νεολαία δεν ξεχνά το έγκλημα στα Τέμπη». Υπογράμμισε πως «μετά το σύνθημα “ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία”, που φώναξαν χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι, σήμερα όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι υπεύθυνη για αυτή την τραγωδία είναι η πολιτική που αντιμετωπίζει κρίσιμους τομείς για τη ζωή των ανθρώπων, όπως είναι και οι μεταφορές, οι συγκοινωνίες, σαν πεδίο κερδοφορίας για το μεγάλο κεφάλαιο, τους επιχειρηματικούς ομίλους. Κάθε, μα κάθε φορά, αποδεικνύεται ότι το κέρδος και οι κοινωνικές ανάγκες δεν συμβιβάζονται.

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει αιτία και ενόχους! Είναι η πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων για την ”απελευθέρωση” των μεταφορών, για σιδηροδρομικές μεταφορές – εμπόρευμα, για λογαριασμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων. Σε αυτήν την αντιλαϊκή κατεύθυνση, που καθορίζουν η πολιτική «απελευθέρωσης» της ΕΕ και η στρατηγική του κεφαλαίου, συμφωνούν σήμερα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά, ΜέΡΑ25, όλα τα κόμματα του συστήματος. Γι αυτό λέμε: Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες αυταπάτες!».

Κίνδυνος από την εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι και η εμπλοκή της χώρας μας στους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους, σημείωσε ο Γ. Μαρίνος λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η χώρα μας, η Θεσσαλία και ιδιαίτερα η Λάρισα έχουν μετατραπεί σε ορμητήριο πολέμου, σε αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση, με πολύ μεγάλους κινδύνους για το λαό μας. Βρισκόμαστε στη δίνη δύο πολέμων και η Ελλάδα είναι βουτηγένη στην εμπλοκή μέχρι το λαιμό, με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ και των προηγούμενων κυβερνήσεων, με την συνενοχή όλων των ΝΑΤΟικών κομμάτων.

Όλοι τους υποστηρίζουν τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο με την καπιταλιστική Ρωσία, στο έδαφος της Ουκρανίας. Συμφωνούν με την αποστολή όπλων και πυρομαχικών στο ουκρανικό μέτωπο, ψηφίζοντας στο ευρωκοινοβούλιο τα πολεμικά ανακοινωθέντα της ΕΕ, τη διάθεση 100 και πάνω δις ευρώ στο αντιδραστικό καθεστώς Ζελένσκι και μπαίνουμε διαρκώς σε νέες περιπέτειες.

Οι ΝΑΤΟικές αποφάσεις είναι φωτιά, η εκτόξευση ευρωατλαντικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στο έδαφος της Ρωσίας και η προμήθεια μαχητικών F-16 στην Ουκρανία φέρνει πιο κοντά τη γενίκευση του πολέμου, ο Πούτιν απειλεί με την χρήση πυρηνικών όπλων και η χώρα μας είναι στο στόχαστρο αντιποίνων.

Όλοι είναι με την πλευρά του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ στην γενοκτονία κατά του παλαιστινιακού λαού. Μιλάνε για δικαίωμα “αυτοάμυνας” του κατοχικού κράτους, που καταπατά για δεκαετίες τα παλαιστινιακά εδάφη. Όλοι τους, υποστηρίζουν την συμμετοχή της Φρεγάτας ΥΔΡΑΣ στην επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ της ΕΕ που την έστειλε η κυβέρνηση για να προστατέψει το Ισραήλ και εφοπλιστικό κεφάλαιο, ρίχνοντας το πλήρωμα στο “στόμα του λύκου”. Καταδικάστε τους αποφασιστικά!».

Και συμπλήρωσε: «Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ που παλεύει σταθερά για την απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, το κλείσιμο των αμερικάνικων βάσεων, την επιστροφή της Φρεγάτας ΥΔΡΑΣ και όλων των τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων από αποστολές στο εξωτερικό, που πιστεύει στην κοινή πάλη των λαών για να ζήσουν ειρηνικά και αγωνίζεται με τον λαό μας και τους άλλους λαούς, τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο, για να σταματήσει η ισραηλινή σφαγή στην Γάζα, για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτους, που προβλέπει και η ομόφωνη απόφαση της ελληνικής βουλής του Δεκέμβρη του 2015, που καταπάτησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ».

Αν. Τσουκαράκης: «Στις 9 Ιούνη να γίνουμε μέρος της έκπληξης»

Στην εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους αναφέρθηκε εκτενώς ο Ανέστης Τσουκαράκης.

«Μισό εκατομμύριο ευρώ που ρουφάτε από όλους και όλες μας, με τους φόρους που τσακίζουν, δίνετε για τη φρεγάτα “Υδρα”, που τη στείλατε στο στόμα του λύκου, στην Ερυθρά Θάλασσα για να υπερασπιστεί το εφοπλιστικό κεφάλαιο και τους ομίλους μεταφορών εμπορευμάτων», τόνισε, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή επιχείρηση “Ασπίδες” που το στρατηγείο βρίσκεται στην 1η Στρατιά στην Λάρισα.

Κατήγγειλε την κυβέρνηση της ΝΔ που με τη σύμφωνη γνώμη και των άλλων κομμάτων, παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ που έχει σφαγιάσει πάνω από 36.000 παλαιστίνιους.

Υπογράμμισε ότι η χώρα μας πρέπει να απεμπλακεί από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο έδαφος της Ουκρανίας, στηλιτεύοντας την στάση της κυβέρνησης που στέλνει συνεχώς πυρομαχικά στην κυβέρνηση Ζελένσκι. Σημείωσε ότι όλη η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ορμητήριο και τόνισε τις ευθύνες ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Όπως είπε, στις εκλογές πρέπει να πάρουν το μάθημά τους με ψήφο στο ΚΚΕ που «η ισχυροποίηση του θα ενθαρρύνει και τους άλλους λαούς της Ευρώπης».

Κάλεσε το λαό να δώσει «ένα ισχυρό χαστούκι στην πολιτική που απομυζά και μαυρίζει τη ζωή μας» και «να δείξουμε κόκκινη κάρτα στα κόμματα που υπηρετούν αυτή την πολιτική στη ΝΔ, στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ, την ελληνική Λύση, τη Νέα Αριστερά, την Πλεύση Ελευθερίας και τα φασιστικά μορφώματα». Κάλεσε το λαό «στις 9 Ιούνη να γίνουμε μέρος της έκπληξης».

Μετά την συγκέντρωση ακολούθησε αφιέρωμα στον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο και λαϊκό γλέντι της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ με τους Πάνο Κράια (φωνή), Βαγγέλη Τσιαπλέ (μπουζούκι), Γιάννη Κατσιανούλη (κιθάρα) και Θέμη Σαμαντζή (πλήκτρα).

902.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ