Στην Αλβανία η κηδεία του 7χρονου Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη – «Μια γροθιά» το χωριό μετά την τραγωδία

[ad_1]

Ξεκινά έρανος για να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς και κηδείας του άτυχου παιδιού

Ανείπωτος πόνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Άρβης στο Ηράκλειο Κρήτης από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (01/06), όταν έχασε τη ζωή του ένα 7χρονο αγοράκι στη θάλασσα στην περιοχή ανατολικά του λιμανιού. Στην Αλβανία θα γίνει τελικά η κηδεία του 7χρονου Νικόλα που το μεσημέρι του Σαββάτου βρήκε τον θάνατο στην θάλασσα της Άρβης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, αυτό αποφάσισε η οικογένεια, όπως αναφέρει το περιβάλλον εργασίας του πατέρα του μικρού παιδιού.

Όπως δήλωσε στο ekriti ο πρόεδρος του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθιωτάκης, μετά και την απόφαση της οικογένεια να κηδευτεί το παιδί στην Αλβανία, ο Σύλλογος πήρε την απόφαση να γίενι έρανος προκειμένου να μαζευτούν χρήματα που θα δοθούν στην οικογένεια για να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της σορού αλλά και της κηδείας.

Ο έρανος θα ξεκινήσει στις έξι σήμερα το απόγευμα από τον παππά του χωριού, τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου όπου φοιτούσε ο μαθητής και τα μέλη του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου. Εκτός όμως από τον έρανο, το χωριό ολόκληρο έχει γίνει μία γροθιά και στέκεται στο πλευρό της οικογένειας που τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται στην περιοχή και εργάζεται στα θερμοκήπια χωρίς να έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Οι έρευνες των Αρχών

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας που έχει εγκατασταθεί στο αλιευτικό καταφύγιο της Άρβης από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου. Αυτό που θέλουν να εξετάσουν με προσοχή τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου είναι εάν η κάμερα έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του παιδιού αν και όπως σχολιάζουν, είναι βέβαιο ότι ο μικρός Νικόλας πνίγηκε στα νερά.

 

Σχετικά Tags

ανήλικο πνιγμός Κρήτη


https://www.news.gr/ellada/article/3646669/stin-alvania-i-kidia-tou-7chronou-nikola-pou-pnigike-stin-kriti-mia-grothia-to-chorio-meta-tin-tragodia.html

[ad_2]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ