Χρειαζόμαστε σοβαρή εκπροσώπηση στην ευρωβουλή, όχι λαϊκιστές και δημαγωγούς

Το μήνυμα του Μ. Χαρακόπουλου από τον Τύρναβο

«Λίγες μέρες μας χωρίζουνε από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και θέλω και από εδώ, τον Τύρναβο, να απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες γιατί μας αφορούν άμεσα. Ειδικότερα στη Θεσσαλία συνειδητοποιούμε με αφορμή και την θεομηνία του Daniel, αλλά και την Κοινή Αγροτική Πολιτική και τις “ψαλιδισμένες” επιδοτήσεις, πόσο σημαντικό είναι το ευρωκοινοβούλιο στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας.

Χρειαζόμαστε, λοιπόν, σοβαρή εκπροσώπηση στην ευρωβουλή κι όχι λαϊκιστές, δημαγωγούς και αρνητές της Ευρώπης». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συνομιλώντας με πολίτες του Τυρνάβου, στο πλαίσιο των περιοδειών του για τη στήριξη του ευρωψηφοδελτίου του κυβερνώντος κόμματος.
Νωρίτερα, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον νεομάρτυρα Άγιο Γεώργιο τον Τυρναβίτη.

Τα “σπασμένα” της πράσινης μετάβασης στους αγρότες

Ο Θεσσαλός πολιτικός, θέλοντας να ενεργοποιήσει την συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σε μια περιοχή στην οποία ο μοχλός της οικονομικής δραστηριότητας είναι η αγροτική παραγωγή, σημείωσε ότι «με την “πράσινη μετάβαση” και τον ζήλο που υπήρξε στην προηγούμενη ευρωβουλή, τα “σπασμένα” τα πλήρωσαν οι αγρότες της Ευρώπης και μαζί και οι Έλληνες συνάδελφοί τους. Χρειαζόμαστε, λοιπόν, άμεσα διορθώσεις στην “πράσινη μετάβαση”. Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και όχι οι σοσιαλιστές, οι αριστεροί κι οι πράσινοι, που επέδειξαν έναν υπερβάλλοντα ζήλο για την “πράσινη μετάβαση”, η οποία τελικά κοστίζει στην καθημερινότητα των πολιτών, στα εισοδήματα των Ευρωπαίων αγροτών και ιδιαίτερα τον Ελλήνων, όπου οι αγροτικές ενισχύσεις είναι σημαντικό μέρος του αγροτικού εισοδήματος».

Να εργαστούμε για καλύτερη Ευρώπη

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επισήμανε ότι «μετά τα δέκα και πλέον χρόνια κρίσης και μνημονίων που ζήσαμε μέχρι η χώρα να ορθοποδήσει, σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της, καταφέρνουμε να έχουμε υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από το μέσο ευρωπαϊκό όρο, να μειώνουμε την ανεργία, να μπορούμε να δίνουμε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και επετεύχθησαν χάρις στις πολιτικές της ΝΔ, αλλά και στην στήριξη της Ευρώπης στα δύσκολα. Γι’ αυτό καλώ όλους τους πολίτες και εδώ από τον Τύρναβο να προσέλθουν στην κάλπη και να δώσουν ισχυρή εντολή στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μέσα από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα, να εργαστεί για μια καλύτερη Ευρώπη σε όλους τους τομείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ