Το Volta Fun Park στο Fashion City Outlet επενδύει στην ομαδική εργασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών με Project Management

Μετρώντας αντίστροφα για την λήξη της σχολικής χρονιάς, υποδεχόμαστε στις 7/6 και 13/6 , στο παιδότοπο Volta Fun Park του Fashion City Outlet, την πρωτότυπη 1η δράση «IPMA Kids»!!

Η ομαδική εργασία και τα δημιουργικά παιχνίδια δίνουν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά, να αναπτύξουν την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα, τις ηγετικές τους ικανότητες, την διαχείριση συγκρούσεων και άλλες δεξιότητες απαραίτητες για το χτίσιμο της προσωπικότητάς. Το πρόγραμμα της IPMA Kids που θα τρέξει στα Volta Fun Park στοχεύει στην ενδυνάμωση τους!

H εισαγωγή των παιδιών στο κόσμο του Project Management θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές με εργαστήρια (workshops) στο χώρο του παιδότοπου Volta Fun Park και αφορά παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών. Ένα παράδειγμα τέτοιου workshop είναι να κατασκευάσουν έναν πύργο με χαρτιά, ψαλίδι και μαρκαδόρους. Υπάρχουν πολλά ακόμη workshops, τα οποία προσαρμόζονται για την κάθε ηλικιακή ομάδα.

Ως επιβράβευση τα παιδιά θα πάρουν μια κονκάρδα «Ι am a PM Κid» και ένα δίπλωμα ΡΜ kid/teen από το International Project Management Association- ΙPΜΑ.

Γενική είσοδος 8 € και για group 3+ το κόστος είναι 6,5€ /παιδί
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://www.ipma-greece.gr/events/1i-drasi-ipma-teens/”

Fashion City Outlet
4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ