Σ. Φάμελλος: Η αποχή θα είναι συγχωροχάρτι στον Κυρ. Μητσοτάκη

Κάλεσμα στους πολίτες για μαζική συμμετοχή στις ευρωεκλογές της Κυριακής απηύθυνε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., υποστηρίζοντας ότι η αποχή θα είναι ουσιαστικά ένα συγχωροχάρτι στην πολιτική της κυβέρνησης και στον Κυρ. Μητσοτάκη.

ΟΠως ανέφερε σε δήλωσή του μπροστά στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ο κ. Φάμελλος οι κάλπες της Κυριακής θα στείλουν μήνυμα στην εσωτερική πολιτική σκηνή και ζήτησε από τους πολίτες με την ψήφο τους να δώσουν απαντήσεις σε καίρια θέματα όπως η ακρίβεια, η παιδεία, η υγεία και η δημοκρατία:

Η περιοδεία του κ. Φάμελλου στο νομό Λάρισας ξεκίνησε από το δήμο Αγιάς όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αντ. Γκουντάρα. Οι κ.κ. Φάμελλος και Γκουντάρας εξέφρασαν φόβους για ιδιωτικοποίηση του νερού μέσω των συνενώσεων των ΔΕΥΑ :

Ο κ. Φάμελλος είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα. Μετά τη συνάντηση υποστήριξε ότι οι νέοι και οι νέες φεύγουν από τη Θεσσαλία διότι βλέπουν ότι δεν δίνονται λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί  και τόνισε ότι «Πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για τη Θεσσαλία. Ένα εθνικό σχέδιο ανθεκτικότητας. Και σε αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και τις γνώσεις έχει και συμβάλλει με ουσιαστικές προτάσεις. Δεν ασκούμε μόνο κριτική και πολύ περισσότερο δεν κάνουμε επικοινωνιακές φιέστες, όπως ο κ. Μητσοτάκης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ