Χρ. Κέλλας: «Ισχυρή ΝΔ, για ισχυρή φωνή των αγροτών στην Ευρώπη»

Περιοδεία του Λαρισαίου βουλευτή  στον Αμπελώνα

«Η Κυβέρνηση στηρίζει διαρκώς τον αγροτικό κόσμο, εξασφαλίζοντας χρηματοδοτικά εργαλεία, τα οποία ποτέ πριν δεν είχε στη διάθεσή της η χώρα. Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα, τα οποία θα κληθούμε να συζητήσουμε την επομένη των Ευρωεκλογών, είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Η ισχυρή ψήφος στη Νέα Δημοκρατία θα μας δώσει ισχυρή φωνή στις παρεμβάσεις, που χρειάζεται να γίνουν για τους αγρότες μας».

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στο νομό, ενόψει των Ευρωεκλογών, αυτή την φορά από τον Αμπελώνα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συζήτησε με κατοίκους της περιοχής, για τη μεγάλη σημασία του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής για τη χώρα, αλλά και για όλη την Ευρώπη, καθώς και για θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, επισημαίνοντας:

«Οι κάλπες των ευρωπαϊκών εκλογών είναι πολύ σοβαρές. Κρίνεται η κατεύθυνση της Χώρας στα επόμενα πέντε χρόνια και οι διεκδικήσεις της Ελλάδας στην Ευρώπη. Στις 9 Ιουνίου δίνουμε όλοι ένα ισχυρό μήνυμα! Ξαναβάφουμε την Ελλάδα «γαλάζια»! Για να κάνουμε τον πρωτογενή μας τομέα πρωταθλητή στην Ευρώπη, αλλά και για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση της Νέας Δημοκρατίας, της μόνης μεγάλης μεταρρυθμιστικής πολιτικής δύναμης στον τόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ