Πατέρας τριών παιδιών που μεγάλωσε ο ίδιος σε δημοτική κατοικία κέρδισε ένα εκπληκτικό σπίτι αξίας 2,5 εκατομμυρίων λιρών

Ένας πατέρας τριών παιδιών που μεγάλωσε ο ίδιος σε δημοτική κατοικία κέρδισε ένα εκπληκτικό σπίτι αξίας 2,5 εκατομμυρίων λιρών σε μια κλήρωση που έγινε από την εταιρεία Omaze, που συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Chris Milnes πήρε το υπέροχο σπίτι των 465 τετραγωνικών μέτρων αφού μπήκε στην τελευταία φιλανθρωπική κλήρωση της Omaze χωρίς να το πει στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Ο ενθουσιασμένος 60χρονος που ζει με τη σύζυγό του Jules στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας, έλαβε επίσης ένα χρηματικό έπαθλο 100.000 λιρών αφορολόγητο.

«Όταν μου τηλεφώνησαν από την Omaze για να μου πουν ότι είχα κερδίσει, νόμιζα ότι κάποιοι μου έκαναν πλάκα», είπε ο πατέρας τριών παιδιών. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να είχα κερδίσει ένα σπίτι αξίας άνω των δύο εκατομμυρίων—είναι τρελό!» «Πέρασα μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας ζώντας σε ένα δημοτικό διαμέρισμα στο Λιντς. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε ανθρώπους σαν εμένα».

Ο Κρις σχεδιάζει τώρα να πουλήσει το πολυτελές σπίτι στο Ντόρσετ, ώστε να μπορέσει να δώσει στα παιδιά του «την αρχή στη ζωή που δεν είχα ποτέ».
«Αυτή τη στιγμή ζούμε σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και μόλις την περασμένη εβδομάδα συζητούσαμε να μετακομίσουμε σε ένα μικρότερο για να μειώσουμε τα έξοδα».
«Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη μας τη ζωή και χρειάστηκε να διαχειριστούμε κάποιες δύσκολες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια – αλλά τώρα όλα έχουν αλλάξει. Ο πωλητής σχεδιάζει να περάσει «μεγάλες διακοπές» με την οικογένειά του στο τριώροφο σπίτι, προτού το διαθέσει στην αγορά αργότερα φέτος.

Παρόλο που η κλήρωση ήταν ανοιχτή μόνο για κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου —με λαχνους που ξεκινούσαν από μόλις £ 10— ο διαγωνισμός συγκέντρωσε το τεράστιο ποσό των 3.150.000 £ για το BBC Children in Need.
Με αυτήν και προηγούμενες κληρώσεις για το σπίτι σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, η Omaze συγκέντρωσε πάνω από 43 εκατομμύρια £ για διάφορους καλούς σκοπούς. Σε όλο τον κόσμο, η Omaze έχει συγκεντρώσει 170 εκατομμύρια δολάρια με κληρώσεις πολυτελών αυτοκινήτων, κατοικιών—ακόμα και ραντεβού για μεσημεριανό γεύμα με διασημότητες ή προέδρους.
«Η Omaze δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να κερδίσουν καταπληκτικά σπίτια, όπως αυτό το όμορφο σπίτι στο Ντόρσετ, ενώ παράλληλα παρουσιάζει φιλανθρωπικές οργανώσεις σε τεράστιο νέο κοινό που διαφορετικά δεν θα προσέγγιζαν», εξήγησε ο Τζέιμς Όουκς, Διευθυντής στην εταιρεία. «Είναι ένα πραγματικό win-win τόσο για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις όσο και για τους συμμετέχοντες.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ