Η ζωή αλλιώς 2024: Μια ηλιόλουστη ομπρέλα

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής σας προσκαλούν στη καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο «Η Ζωή Αλλιώς 2024 – Μια ηλιόλουστη ομπρέλα» που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στις 20.00 στην Αίθουσα Συναυλιών του ΔΩΛ.

Φέτος επιλέγουμε τον τίτλο «Μια ηλιόλουστη ομπρέλα», εμπνευσμένο από τη εικόνα της Μάρως Μοιριώρη που απέσπασε το 1ο βραβείο στο πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας ΠΡΟ-ΛΗΨΗ που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναμένετε να συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά όπως θα ανακοινωθεί επίσημα στην εκδήλωση. Σε αυτή την εικόνα είδαμε την «προστασία» αλλά και το «φως» που δίνει η Αλληλεγγύη στον άνθρωπο και αποτελεί βασική θεματική της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς αλλά και τον ίδιο τον ρόλο της Πρόληψης που μας προετοιμάζει για τα ποικίλα «καιρικά φαινόμενα» της ζωής.

Η εκδήλωση ξεδιπλώνεται σαν μια διαδρομή μέσα από παραμύθια, τραγούδια, δρώμενα, εικόνες, ζωγραφιές, κατασκευές, βιβλία και πρωτότυπα κείμενα που θα μας συνδέσουν με την έννοια της Αλληλεγγύης όπως την προσέγγισαν οι μικροί και οι μεγαλύτεροι συμμετέχοντες των ομάδων και θα μας ταξιδέψουν ως και το φεγγάρι. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι ομάδες: Παραμυθιού, Θεάτρου, Χορού, Εικαστικών, Μουσικόραμα, Λογοτεχνίας, Δημιουργικής Γραφής και Φωτογραφίας.

Το Εργαστήρι Ζωής αποχαιρετά τις ομάδες του και ανανεώνει το ραντεβού για τον Οκτώβρη του 2024 υπενθυμίζοντας ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής θα ξεκινήσει τον Αύγουστο 2024.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας 2410 555935.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ