Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας η ομάδα Παμπαίδων (Κ17) της ΕΑΛ Πήγασος

Πρωταθλήτρια κεντρικής Ελλάδας είναι από προχθές η ομάδα της ΕΑΛ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου επικράτησε της ΣΦΦΑ Άμιλλα Τρικάλων με 3-0 σετ και κατέκτησε το κύπελλο του πρωταθλητή.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης, οι αθλητές των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο παίζοντας ωραίο βόλεϊ και παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα με τις προσπάθειές τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχαν ανατροπές με τις δύο ομάδες να προπορεύονται εναλλάξ. Ειδικά στο πρώτο σετ δόθηκε μεγάλη μάχη με τις δύο ομάδες να κλείνουν το σετ με 24-26.

Οι παίκτες της ΕΑΛ αφού κέρδισαν το πρώτο σετ απέβαλλαν το αρχικό άγχος, λιγόστεψαν τα λάθη τους και επικράτησαν και στα υπόλοιπα δύο σετ πιο εύκολα από το πρώτο.

Έτσι ολοκλήρωσαν τη χρονιά με τον ιδανικό τρόπο κατακτώντας τον τίτλο των πρωταθλητών, αήττητοι έχοντας χάσει μόνο ένα σετ.
Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού ανακηρύχτηκε ο ακραίος Βαγγέλης Παπαδημητρίου.

Τις απονομές στους διαιτητές και στον MVP του τελικού έκανε η πρόεδρος του ΑΟ Ακαδημία Τυρνάβου κυρία Αντιγόνη Χαρού, ενώ στους παίκτες της φιναλίστ Άμιλλας η κυρία Κωνσταντίνα Παππά γραμματέας του ΑΟ Ακαδημία Τυρνάβου.

Τα μετάλλια των πρωταθλητών και το κύπελλο στους νικητές απένειμε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κύριος Αστέριος Πατσιαούρας και αμέσως μετά ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί των νεαρών αθλητών.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΑΛ κύριος Γιάννης Περουλάκης, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου κύριος Σπύρος Μπαρμπούτης, γονείς και φίλοι των αθλητών και των δύο ομάδων αλλά και φίλοι του αθλήματος από τον Τύρναβο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην ομάδα του ΑΟ Ακαδημία για την υποστήριξη στην πραγματοποίηση του τελικού και ιδιαίτερα τους προπονητές του συλλόγου κ.κ. Γιώργο Λιλή και Παύλο Ραούλη.

Τα σετ: 24-26 (27΄), 16-25 (22΄), 22-25 (25΄)

Η σύνθεση της ομάδας:

Κωνσταντίνος Ζάιτσεβ, Παναγιώτης Μαντέλος, Πάρης Τσούτσας, Αλέξης Σελήνης (λ), Ανδρέας Τσέτσιλας, Θοδωρής Παναγούλης, Λευτέρης Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Χατζηκωστής, Κωνσταντίνος Τσιάρας (λ).

Προπονητής: Αποστόλης Καλύβας

Β. Προπονητή Τάσος Μωυσιάδης

Στατιστικολόγος Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ