Την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η «Πόλη που Θέλουμε» για την στέγαση των μαθητών Δένδρων – Πλατανουλίων – Αγιάς Σοφιάς

Η σχολική χρονιά τελειώνει και κατανοώντας το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει όλο αυτόν τον καιρό με τη στέγαση των μαθητών της δημοτικής κοινότητας Δένδρων, ύστερα από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την περιοχή μας τον Μάρτιο του 2021, η δημοτική παράταξη “Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ”, έχει ζητήσει γραπτώς την σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. (όπως ειπώθηκε και στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ).

Αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας, και μη έχοντας πλήρη ενημέρωση για τις ενέργειες της απερχόμενης δημοτικής αρχής, καθώς οι άστοχες ενέργειές της μας οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο, ζητάμε πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις και την διευθέτηση της οφειλής προς το Υπουργείο, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι με την στέγαση των μαθητών την νέα σχολική χρονιά.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της “ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ” δηλώνουν παρόντες σε οποιαδήποτε εξέλιξη θα είναι προς όφελος των μαθητών και κατοίκων της δημοτικής κοινότητας Δένδρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ