Ευχαριστήριο μήνυμα του Σωκράτη Αλειφτήρα

Φίλες και Φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες μου, θα ήθελα δημόσια να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη που δείξατε στην υποψηφιότητα μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι των Ευρωεκλογών. Η αγάπη σας προς το πρόσωπο μου και η θέληση σας να υπάρχει μια ισχυρή εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή ήταν το επιστέγασμα της κοινής μας προσπάθειας. Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας πατρίδας, από τον Έβρο έως την Κρήτη ήταν συγκινητική.

Οι σχεδόν 14.000 σταυροί πανελληνίως και η τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς μας αγώνες. Δεσμεύομαι σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφος σας αλλά και σε όσους είχατε μια διαφορετική επιλογή στην κάλπη, ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το ίδιο σθένος και ζήλο για το κοινό μας καλό. Μαζί θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά.

Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω την Πρόεδρο μας κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας. Όπως επίσης να την ευχαριστήσω που προεκλογικά τίμησε τον Νομό μας με την παρουσία της στην Λάρισα αλλά και τον τόπο καταγωγής μου τα Φάρσαλα.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τους συνδημότες μου στον Δήμο Φαρσάλων για την αμέριστη συμπαράσταση. Μαζί κάναμε πράξη την υπέρβαση. Οι 1.371 σταυροί και η δεύτερη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας στον Δήμο μας με ποσοστό 16,8% είναι η χειροπιαστή απόδειξη ότι η επαρχία Φαρσάλων είναι όρθια και μπορεί. Το ευχαριστώ συνδημότες μου είναι λίγο για σας εκφράσω τα συναισθήματα μου…

Κλείνοντας θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα. Οι εκλογές τελείωσαν και η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό της Χώρα μας, της Θεσσαλίας μας, του Νομού Λάρισας και της Επαρχίας Φαρσάλων. Μαζί θα συνεχίσουμε!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ