Με την υφυπουργό Παιδείας Ζ. Μακρή συναντήθηκαν οι αντιδήμαρχοι Τυρνάβου Ευ. Μαμανού – Χατζή και Ν. Νταλαγιάννης

Συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι αντιδήμαρχοι Ευγενία Μαμανού Χατζή και Νίκος Νταλαγιάννης. Συγκεκριμένα, ενημέρωσαν την υφυπουργό για την απαίτηση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, μέσω του Ταμείου Εθνικής Αμυνας, για την πληρωμή ενοικίου από το δήμο Τυρνάβου για την παραχώρηση του σχολικού συγκροτήματος που υπάρχει στο Στρατόπεδο Σχοινά στους μαθητές του σεισμόπληκτου δημοτικού σχολείου Δένδρων – Πλατανουλίων.

Επίσης ενημέρωσαν την κ. Μακρή ότι υπάρχει σχετική αλληλογραφία μεταξύ της προηγούμενης δημοτικής αρχής και του Τ.Εθ.Α η οποία είναι στη διάθεση της όποτε κριθεί απαραίτητο. Στη συζήτηση ζητήθηκε να παρθεί πολιτική απόφαση για το ζήτημα και φυσικά η στήριξη του υπουργείου Παιδείας για το θέμα.

Τέλος οι κ.κ. Μαμανού και Νταλαγιάννης αναφέρθηκαν και σε άλλα προβλήματα που απασχολούν το δήμο στον τομέα της παιδείας, τονίζοντας ότι απαιτούνται ενέργειες καθώς η φετινή σχολική χρόνια τελείωσε και πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις για την επόμενη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ