Ερχεται το 8ο ταράτσα film festival Larisa’s

Για 8η χρονιά οι ταράτσες της Λάρισας μετατρέπονται σε θερινούς κινηματογράφους! Το Ταράτσα Film Festival Larisas έρχεται 7 – 12 Ιουλίου με νέες συνεργασίες, ταινίες από διεθνή Φεστιβάλ, καλεσμένους σκηνοθέτες και πολλά δρώμενα.
Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης (ΣΙΚΑΕΛ) του Ν. Λάρισας ανεβαίνουμε σε τέσσερις ταράτσες και απολαμβάνουμε ταινίες από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δράμας και το Μεσογειακό Φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα:

Κυριακή 7 Ιουλίου: Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «The Other Half» του Γιώργου Μουτάφη, παρουσία του σκηνοθέτη (Πολυχώρος Τέχνης – Εκδόσεις Πρεβέντη).

Δευτέρα 8 Ιουλίου: Προβολή ταινιών από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δράμας (Καφενείο η Γη).

Τρίτη 9 Ιουλίου: Προβολή ταινιών από το Μεσογειακό Φεστιβάλ (Upper).

Τέταρτη 10 Ιουλίου: Προβολή ταινιών από το Μεσογειακό Φεστιβάλ (Monkey & Donkey).

Πέμπτη 11 Ιουλίου: Προβολή ταινιών από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Δράμας (Κλίμαξ).

Παρασκευή 12 Ιουλίου: Guest Αφιερώματα+ (Καφενείο η Γη). Καλεσμένοι ο σκηνοθέτης Κυρηναίος Παπαδημάτος και η δημιουργός Κλαμπούρα  Μαίρη. Θα γίνει προβολή των ταινιών τους και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 21.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους . Να σημειωθεί ότι οι ταινίες απευθύνονται σε ενήλικο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του Taratsa Film Festival Larisas στο Facebook & Instagram.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ