Χρ. Κέλλας για υπουργοποίηση: Μεγάλη η τιμή, μεγαλύτερη η ευθύνη – Στόχος μου η ανόρθωση της αγροτικής οικονομίας

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου, με την τοποθέτησή μου στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η τιμή είναι μεγάλη. Η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη».

Τα παραπάνω δήλωσε, αμέσως μετά την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο και την παραλαβή του χαρτοφυλακίου του, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφιμών, Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, προσθέτοντας:

«Τα προβλήματα, οι ανάγκες και οι αγωνίες του αγροτικού κόσμου είναι μεγάλες. Ιδιαίτερα, δε στη Λάρισα και τη Θεσσαλία, που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές το τελευταίο διάστημα.

Σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα και τον Υφυπουργό, Διονύση Σταμενίτη, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανόρθωση της αγροτικής οικονομίας και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, ώστε να καταστεί πρωταγωνιστής εντός και εκτός συνόρων.

Επιπλέον θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάταξη και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μας, σύμφωνα και με την επιταγή του πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ