Δήλωση του Μ. Χαρακόπουλου για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς από ΜΜΕ να σχολιάσει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως δήλωσε το βράδυ των ευρωεκλογών, έλαβε το μήνυμα και προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης με στόχο την ταχύτερη υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

Είναι θετικό ότι, μετά από πέντε χρόνια, η Λάρισα έχει εκπρόσωπο στην κυβέρνηση, τον συνάδελφο Χρήστο Κέλλα ως υφυπουργό στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τον οποίο συγχαίρω για την αναγνώριση και επιβράβευση που έτυχε η κοινοβουλευτική του πορεία και εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θεραπεύει, έτσι, ο πρωθυπουργός το αίσθημα αδικίας που υπήρχε στους Λαρισαίους, ιδιαίτερα μετά από όσα μας βρήκαν με τις πλημμύρες.

Οι προσδοκίες όλων μας είναι ότι με Λαρισαίο στο υπουργείο δεν θα υπάρξουν πια λάθη και αστοχίες, που τόσο ακριβά πλήρωσαν πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι του κάμπου, λόγω αβελτηριών του προηγούμενου διαστήματος, τις οποίες με συνέπεια επισήμαινα.

Όλως ιδιαιτέρως να συγχαρώ τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και καλό φίλο, Κώστα Τσιάρα, πολιτικό με μακρά διαδρομή, γνώση και εμπειρία -πολύτιμα εφόδια για την επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Με το “χάος” που υπάρχει στην αντιπολίτευση, που επιτάθηκε την επόμενη των εκλογών, ακόμη και όσοι έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση αντιλαμβάνονται ότι η μόνη αξιόπιστη λύση διακυβέρνησης για τη χώρα είναι η Νέα Δημοκρατία κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γι’ αυτό και παραμένουν υψηλές οι προσδοκίες όλων ότι αυτή η κυβέρνηση θα δώσει τις απαιτούμενες λύσεις σε κρίσιμα πεδία της καθημερινότητας, και ιδιαίτερα στα ζητήματα της ακρίβειας, της ασφάλειας, της υγείας, και της γραφειοκρατίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ