Συνελήφθη πολύ γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη ενός γνωστού δικηγόρου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από αναφορά ότι η σύζυγός του, φέρεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής (16/06) η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από γιατρό ιδιωτικής κλινικής για ενδεχόμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Η 37χρονη γυναίκα ήταν σε άσχημη κατάσταση, και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι έπεσε από τη σκάλα.

Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε και ειδοποίησε την αστυνομία, επιμένει ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από ανθρώπινη παρέμβαση.

Τόσο η 37χρονη όσο και ο δικηγόρος Αθηνών σύζυγός της μετέβησαν στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Ομονοίας, με την γυναίκα να επιμένει πως έπεσε από την σκάλα και τραυματίστηκε, χωρίς να υποβάλει μήνυση.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό ενημερώθηκε εισαγγελέας και πλέον τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη.

Εν τω μεταξύ ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα στον γνωστό δικηγόρο των Αθηνών που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ