Υπέροχη γιορτή αποφοίτησης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου

Ενθουσίασαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου που συμμετείχαν στα δρώμενα της γιορτής αποφοίτησης στο 1ο δημοτικό σχολείο Τυρνάβου που ήταν εμπνευσμένη από τον Ερωτόκριτο το έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου και δικαιολογημένα απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των εκπαιδευτικών των γονέων και των συγγενών τους που παρακολούθησαν τη γιορτή.
Υπεύθυνος της γιορτής ο εκπαιδευτικός του σχολείου Πολύμερος Πανταζής ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης λέγοντας:
«Ευχαριστώ για τη συνεργασία: την κ. Όλγα Κολτσίδα, την κ. Βασιλεία Ντέφα, την κ. Αφροδίτη Τζήμα, την κ. Δέσποινα Μαργαρίτη, την κ. Ευαγγελία Πιτσαρή, την κ. Έβελιν Καρά, την κ. Χριστίνα Ασλανίδου, την κ. Χριστίνα Παναγιωτίδου, την κ. Λέλα Μάγγου, τον κ. Γιάννη Κοντογιάννη, τον κ. Δημήτρη Ταμπούκα, τον κ. Βασίλη Σαμουλαδά, τον κ. Σπύρο Κατσαρέλη και τον κ. Διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Τυρνάβου κ. Σπύρο Καραμπούλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην ετοιμασία και παρουσίαση της γιορτής αποφοίτησης της ΣΤ τάξης του σχολείου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ