Η καλοκαιρινή γιορτή του 17ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, η οποία περιελάμβανε χορό, τραγούδι, θεατρικό δρώμενο και τον αποχαιρετισμό της Στ΄ τάξης, που την επόμενη σχολική χρονιά θα αλλάξει σχολική βαθμίδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πανοσιολογιότατος Τιμόθεος της ενορίας μας, η κ. Κομήτσα Ανδριάνα Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Εθελοντισμού και Ισότητας, ο κ. Σίμος Βασίλης, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ισότητας, ο κ. Χατζηλέλεκας Δημοσθένης Σχολικός Σύμβουλος της 5ης Θέσης Δασκάλων, η κ. Χατζημίχου Κωνσταντίνα η οποία είναι Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο κ. Παπαποστόλου Δημήτριος, πρόεδρος του Συλλόγου των Δασκάλων «Κων/νος Κούμας», γονείς, μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης παρουσίασαν τα έργα ζωγραφικής με τίτλο ¨Τα άνθη των ονείρων μας¨ που είχαν επιμεληθεί στα πλαίσια σχετικού προγράμματος κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2023-24, αλλά και το θεατρικό «Τα χρώματα του κόσμου» και το τραγούδι «Ζωγραφίζουμε το αύριο» που είχαν ηχογραφήσει για το ίδιο πρόγραμμα.

Μετά την εκδήλωση συνεχίστηκε το πάρτι των αποφοίτων μαθητών και μαθητριών. Υπεύθυνοι της επιτυχημένης γιορτής μας είναι εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και οι γονείς τους που συνεργάστηκαν άψογα για την διεκπεραίωσή της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ