Μ. Κωστή: Ποιός λέει τελικά ψέματα για την αύξηση της τιμής του αρδευτικού νερού, στο δήμο Τεμπών; Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών η ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης;

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, επανέρχεται στο θέμα, μετά την απάντηση του Δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, που με έκπληξη και χαρά διαβάσαμε γιατί μάλλον η ανακοίνωσή μας “κάτι είχε να πει”, όχι “ελαφρά τη καρδία”, όπως ο δήμαρχος δηλώνει για λογαριασμό μας, ούτε για “διαμαρτυρία”, αλλά για την ουσία του θέματος.

Η ουσία λοιπόν είναι αυτή για την οποία ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ότι δηλ. δεν έγινε αύξηση τον Απρίλιο, με απόφαση κατά πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών, κατά 0,12(για την ακρίβεια 0,114) λεπτά/μονάδα κατανάλωσης, όπως εμείς λέμε και όπως η υπ.αριθμ. 79/24 απόφαση πιστοποιεί, απόσπασμα της οποίας επισυνάπτουμε:

“Το Δημοτικό συμβούλιο Τεμπών, αποφασίζει κατά πλειοψηφία:
Τον καθορισμό τελών άρδευσης Δήμου Τεμπών, ως κατωτέρω:
Για τον μήνα Απρίλιο, στα αντλιοστάσια που λειτουργούν με προπληρωμένο χρόνο, σε 0,114 λεπτά ανά μονάδα κατανάλωσης, καλύπτοντας έτσι το κόστος κατανάλωσης ενέργειας και μέρος των εξόδων συντήρησης.

Για τους επόμενους μήνες, μέχρι το τέλος της αρδευτικής περιόδου 2024, η χρέωση ανά μονάδα θα διαμορφώνεται ανά μήνα, μειούμενη η αυξανόμενη, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να καλύπτουμε στο ελάχιστο την κατανάλωση ενέργειας , συν την προβλεπόμενη προσαύξηση”.

Τι διαφορετικό έχουμε πει ώστε να χαρακτηρίζεται ως “ψευδές”;

Επειδή κε Δήμαρχε κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, αλλά όχι με ναρκισσιστική διάθεση και επειδή εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεστε σε “αδικίες”, που μπορεί να έχουν διαπραχθεί εκ μέρους σας στην συγκεκριμένη υπόθεση, καλό θα ήταν να επανεξεταστεί η αύξηση της τιμής του αρδευτικού νερού, να τηρηθούν οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για το αγροτικό ρεύμα και στους Δήμους και να υπάρξει έκτακτη κρατική επιχορήγηση για τον λόγο αυτό, την οποία ευελπιστούμε να δούμε να διεκδικείτε όχι μόνο με υπομνήματα.

Όσο για όλα τα άλλα στα οποία αναφέρεστε, είναι δείγματα του αυταρχικού τρόπου που σκέφτεστε και διοικείτε, που δεν παίρνει υπόψη του ότι τίποτα δεν είναι “διαρκές”, πολύ δε περισσότερο τα ποσοστά που εξασφάλισε κάποιος στις εκλογές!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ