Ξύπνησαν μνήμες και νοσταλγία οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Τυρνάβου

Ενας ξεχωριστός και διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας που ξύπνησε μνήμες αλλά και νοσταλγία για το ποδόσφαιρο παλαιότερων εποχών τότε που η τεχνική και η έμπνευση υπερτερούσε της δύναμης, διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό γήπεδο του Τυρνάβου μεταξύ των παλαίμαχων του Τυρνάβου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν μεγάλα ονόματα του Ηρακλή που μεσουρανούσαν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα όλης της χώρας αλλά και του εξωτερικού με το εθνόσημο αλλά και του Τυρνάβου που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τυρναβίτικου ποδοσφαίρου ή με τις φανέλες μεγάλων ελληνικών ομάδων.

Στον αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνουν όλο το χρόνο οι παλαίμαχοι παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής που καλωσόρισε την ομάδα του Ηρακλή και προανήγγειλε ένα γενναίο λίφτινγκ σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, η αντιδήμαρχος Ευγ. Μαμανού – Χατζή, ο αντιδήμαρχος Ν. Νταλαγιάννης, που υπήρξε και ποδοσφαιριστής, και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Τυρνάβου Κ. Πατσίκας.

Ο σημερινός ξεχωριστός αγώνας ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσαν προς τιμή των φιλοξενούμενων οι παλαίμαχοι του Τυρνάβου.

Δείτε στιγμιότυπα από τη σημερινή σπουδαία, ιστορική συνάντηση του Τυρνάβου:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ