Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του ΓΕΛ Τυρνάβου (φωτο)

Στον αύλειο χώρο του ΓΕΛ Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου. Η ώρα της αποφοίτησης ολοκληρώνει έναν κύκλο ζωής διάρκειας 12 ετών, γεμάτη χαρά, ανεμελιά, επιτυχίες αλλά και δυσκολίες.
Τελειόφοιτοι, γονείς, εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έζησαν στιγμές χαράς αλλά και έντονης συγκίνησης.

Η Τελετή Αποφοίτησης διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους μαθητές της Γ΄ Τάξης του Λυκείου.

Στην Τελετή Αποφοίτησης παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Τσικριτσής Στέλιος, ο οποίος τόνισε πως ένα τέλος σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα νέο περιβάλλον και να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις, γνωρίζοντας και άλλους ανθρώπους. Θα ανοίξουν τους ορίζοντές τους και θα φτάσουν ψηλά.

Επίσης έδωσε πολλά μπράβο για τη δύσκολη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και συγχαρητήρια σε όλους και όλες μαθητές/τριες για την προσπάθειά τους. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ίδια η ζωή μας διδάσκει πως η ατομική και η συλλογική επιτυχία δεν εξαρτάται απαραίτητα και πάντα από τα πτυχία, αλλά από το πόση διάθεση έχουμε για αλληλεγγύη και πόση διάθεση διαθέτουμε για αγώνα ώστε να πάψει η αδικία γύρω μας. Όπου και να είστε λοιπόν σε λίγους μήνες είτε σε κάποια σχολή είτε σε χώρους εργασίας να μην ξεχνάτε ποτέ να αγωνίζεστε για ένα καλύτερο μέλλον. Να είστε μαζί πάντα και να παλεύετε σαν μια γροθιά για το δίκαιο σας. Στο τέλος τους ευχήθηκε καλά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Πατσή Κων/να ευχήθηκε στους μαθητές καλά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις και ειδικότερα στους γονείς για τη συμβολή τους στην ολοκλήρωση αυτής της δύσκολης προσπάθειας.

Ακολούθησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δαλάκα Μαρία, η οποία ευχαρίστησε τους μαθητές, γονείς, συγγενείς, εκπαιδευτικούς και την Διευθύντρια του ΓΕΛ για την παρουσία τους στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, και ευχήθηκε εκ μέρους του Συλλόγου καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις και να θυμούνται μετά από χρόνια μόνο τις ευχάριστες στιγμές του σχολείου. Επίσης ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» σε όλους και στο εκπαιδευτικό προσωπικό καλή δύναμη για τη νέα χρονιά.

Ο Στέργιος Έξαρχος ως πρόεδρος της Γ΄ Λυκείου ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων για την άριστη συνεργασία και ευχήθηκε καλά αποτελέσματα σε όλους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους τελειόφοιτους και καλή επιτυχία στη ζωή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ