“Ονειρο θερινής νυκτός” από το 4ο Γυμνάσιο Λάρισας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Όνειρο θερινής νυκτός» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη θεατρική ομάδα του 4ου Γυμνασίου Λάρισας στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη χαμόγελα, συγχαρητήρια και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο θέατρο και με ένα κοινό που σεβάστηκε απόλυτα την τέχνη, απόλαυσε την παράσταση και καταχειροκρότησε τους συντελεστές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας κος Νικόλαος Ζέρβας.

«Το όνειρο θερινής νυκτός» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα έργα παιδιών και ενηλίκων καθώς συνδυάζει μοναδικά την κωμωδία με τη συγκίνηση. Σε αυτό το έργο ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ εξυμνεί τη δύναμη της φιλίας, την ορμή των νιάτων, τα όνειρα που λειτουργούν σαν καταφύγιο στις δυσκολίες, την αγάπη και την αισιοδοξία.

Για το ανέβασμα αυτής της παράστασης απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια τόσο από τους καθηγητές-μέλη της θεατρικής ομάδας όσο και από τους μαθητές-ηθοποιούς και μαθητές-σκηνογράφους που έδωσαν ένα μεγάλο προσωπικό αγώνα κατά τη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς.Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την οικονομική συμβολή τους και για τη συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση που μας παρέχουν. Θερμές ευχαριστίες επίσης στην κα Σίσσυ Ιωαννίδου για τα κουστούμια που μας παραχώρησε.

Ερμήνευσαν  με αλφαβητική σειρά οι μαθητές/τριες:  Αδαμόπουλος Νικόλαος, Γερογιάννη   Αικατερίνη, Γκαραβέλας Ιωάννης, Δέλλης Παναγιώτης, Δέλλης Άγγελος, Επισκόπου Απόστολος, Καρκάλας Οδυσσέας, Μανουλάκα Νεφέλη, Μελαχροινούδη Ελισσάβετ, Μήτσου Μυρτώ, Μπαντή Χαρούλα, Μπουχλαριώτη Γεωργία,  Μπριάστικα Βασιλική, Παγώνης Δημήτριος,  Σκαρμούτσου Μαρία,  Τζαρούχη Αθηνά, Τσιανογιάννη  Αικατερίνα, Τσιουρή Αχιλλεία – Δούκισα.

Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί: Τζέλη Παρασκευή, Νασιάρα Ευθυμία (Επιμέλεια σκηνοθεσίας),  Τσιάτσιου Θεοδώρα, Σουβλή Αθανασία (Επιμέλεια σκηνικών, κοστουμιών).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ