Υπέροχη μουσική βραδιά στο ανοικτό θέατρο «Λατόμι» του Τυρνάβου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες το βράδυ η συναυλία με τίτλο «Εδώ το φως» που συνδιοργάνωσαν στο νεοσυντηρημένο ανοικτό θέατρο «Λατόμι» του Τυρνάβου, ο Σύλλογος Γυναικών Τυρνάβου και ο Σύλλογος Εκτελεστών Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου με θέμα: Όταν η μουσική συναντά την ποίηση. Ποιήματα των Ελύτη, Γκάτσου, Καμπανέλλη, μελοποιημένα από τον Μίκη Θεοδωράκη!

Οι εκατοντάδες θεατές που γέμισαν παρά τη ζεστή βραδιά το χώρο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υπέροχες ερμηνείες από τους  καλλιτέχνες: Κώστα Τριανταφυλλίδη, Βιολέτα Ίκαρη και Πάνο Κράια, που κυριολεκτικά παρέσυραν το κοινό στο πέλαγος της μουσικής του Μίκη.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου, το Λαϊκό Ορχηστρικό Σύνολο, η χορωδία Πλαταμώνα «Ηρακλείδες και η γυναικεία χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου «Femanima»

Την καλλιτεχνική επιμέλεια, όπως και την διδασκαλία και προετοιμασία των συνόλων είχε ο μαέστρος Θέμης Σαμαντζής, ο οποίος για μια ακόμη φορά απέδειξε τις τεράστιες μουσικές του δυνατότητες.


Στη χθεσινή εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ευη Βαρδιοπούλου και ο δήμαρχος Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής.

Δείτε στιγμιότυπα από τη χθεσινή υπέροχη βραδιά:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ