Σπουδαία διάκριση για την εταιρεία Kontogianni Bath & Floor στη Λάρισα: Bath Designer of the Year για το 2024

Άλλη μια σημαντική διάκριση κατάφερε να πάρει η εταιρεία Πλακιδίων και Ειδών Υγιεινής της κας. Χριστίνας Κοντογιάννη στη Λάρισα, Kontogianni Bath & Floor.

Ο λόγος για την κατάκτηση της κορυφαίας διάκρισης στον πυλώνα Bathroom του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Interior Awards 2024 που διεξήχθη την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστής στην Αθήνα.

Παρουσία περισσοτέρων από 350 επαγγελματιών από τον κλάδο της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων, του Interior και του Lighting Design έλαβε χώρα η 9η τελετή απονομής των Interiors Awards 2024, μια καθιερωμένη γιορτή της δημιουργικότητας και της αισθητικής.

Συγκεκριμένα, η Λαρισαϊκή εταιρεία Kontogianni Bath & Floor απέσπασε ένα χρυσό βραβείο και ένα χάλκινο για projects τα οποία έχει υλοποιήσει αλλά και ένα ακόμη χρυσό βραβείο για ένα υπό κατασκευή έργο. Αποτέλεσμα των βραβείων αυτών, ήταν να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ του μεγάλου ανταγωνισμού Πανελλαδικά, στον πυλώνα της κατασκευής μπάνιων και να βραβευθεί στο τέλος της τελετής απονομής με το κορυφαίο βραβείο της κατηγορίας, Bath Designer of the Year 2024.

Τα κορυφαία βραβεία στα Interiors Awards (Αwards of the Year), δίνονται στους υποψηφίους που έχουν επιτύχει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίας από τις βραβευμένες υποψηφιότητες στις διαγωνιστικές κατηγορίες.

Η κα. Χριστίνα Κοντογιάννη στην ομιλία της κατά την βράβευση, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των συγκεκριμένων βραβείων, τα οποία είναι η επισφράγιση της ομαδικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια, ευχαριστώντας τους πελάτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 5 κορυφαία βραβεία που δόθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού, η εταιρεία Kontogianni Bath & Floor είναι η μόνη που εδρεύει εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση των φετινών Interior Awards 2024:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ