Η Δ.Α. του δήμου Τυρνάβου για το τεράστιο έργο της αγροτικής οδοποιίας

Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου έως και σήμερα, θέσαμε στόχους και προτεραιότητες με γνώμονα την βελτίωση της ζωής του λαού.

Ετσι λοιπόν σε έναν αγροτικό και κτηνοτροφικό κατά βάση Δήμο δεν θα μπορούσε να μην είναι στα πρώτα πλάνα μας η αγροτική οδοποιία.
Δυστυχώς η κατάσταση που βρήκαμε ήταν απογοητευτική με τους αγροτικούς δρόμους να θυμίζουν “πεδίο μάχης”.

Στους δρόμους αυτούς δεν μπορούσαν να κινηθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με τα τρακτέρ τους και τα αγροτικά τους οχήματα και επίσης ήταν ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος. Ήταν κυριολεκτικά παρατημένοι και αυτό που είναι άξιο απορίας είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια “γινόταν” λόγος για παρεμβάσεις και δαπάνες συντήρησης.

Καταβάλαμε σημαντικές προσπάθειες και τα αποτελέσματα βελτίωσης στην αγροτική οδοποιία, μιλούν από μόνα τους. Συνεχίζουμε όμως καθημερινά για την αποκατάσταση στο σύνολο της και σε εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός με ένα μεγάλο αριθμό παρεμβάσεων, όπως χαλικοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, μικρά τεχνικά έργα, διανοίξεις και διευθετήσεις.

Όλα αυτά πραγματοποιούνται από χρηματοδοτήσεις που κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε μετά από διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής, από τα Υπουργεία Εσωτερικών , Πολιτικής Προστασίας και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Για εμάς η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας είναι ένας αγώνας χωρίς τέλος που τον δίνουμε και θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε αδιάκοπα, αλλά πρέπει και οι συμπολίτες μας γεωργοκτηνοτρόφοι να προστατεύσουν το έργο που γίνεται για αυτούς.

Η δημοτική αρχή με πράξεις και όχι με λόγια αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που είναι καθημερινά αντιμέτωποι με την κυβερνητική πολιτική που εμποδίζει την επιβίωση τους.

Ήμασταν και είμαστε μαζί σας στους κοινούς αγώνες.

Δείτε τί δήλωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Νταλαγιάννης:

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εργασίες:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ