Απολαυστική η παράσταση «τα Κίτρινα Γάντια» από τη θεατρική ομάδα του 12ου ΓΕΛ Λάρισας

Μία υπέροχη βραδιά με άφθονο γέλιο προσέφερε στους θεατές η θεατρική ομάδα του 12ου ΓΕΛ Λάρισας που παρουσίασε το έργο των Αλέκου Σακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου «ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ».

Οι πρόβες μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς είχαν ως αποτέλεσμα εξαιρετικές ερμηνείες που ενθουσίασαν το κοινό και οι μαθητές απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας.

Η σκηνοθεσία ήταν της Άννας Αστρουλάκη με βοηθούς σκηνοθέτη την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αναστασίου-Τσικρικούδη Δήμητρα και τη Γραμματέα του Συλλόγου Παυλίδου Αθηνά. Τα σκηνικά κατασκεύασε ο Δημήτρης Παλάγγας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούμε από καρδιάς όσους συνέβαλαν για να να πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τον λυκειάρχη κ.Τασιόπουλο Ευάγγελο και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς του ομίλου κ.Βασιλείου-Μάνου Σμαράγδα και κ.Τσάρα Μαρία για την συνεργασία.

Ευχαριστούμε όμως κυρίως τα παιδιά για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν και τις ευχάριστες στιγμές που μας χάρισαν. Απέδωσαν με αυθορμητισμό και χιούμορ μια σειρά από τυχαία περιστατικά και παρεξηγήσεις, διακωμωδώντας το ελάττωμα της παθολογικής ζήλιας και ανέδειξαν άριστα το ταλέντο τους και το θεατρικό έργο.

Σας συγχαίρουμε παιδιά και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας και στο επόμενο ταξίδι σας στον κόσμο του θεάτρου.

Στιγμιότυπα από την παράσταση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ