Ν. Ευαγγέλου: Οι παλινωδίες Γάτσα για το κολυμβητήριο Ελασσόνας

Σε ανακοίνωσή του για την δημιουργία κολυμβητηρίου στην Ελασσόνα, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου αναφέρει:

«Ο σημερινός δήμαρχος Ελασσόνας πολλά χρόνια τώρα επιδίδεται στο άθλημα της … κολοτούμπας. Έτσι πράττει και με την δημιουργία του κολυμβητηρίου Ελασσόνας.

Το κολυμβητήριο εμείς το οραματιστήκαμε και εμείς είμασταν έτοιμοι να το υλοποιήσουμε επί δίκης μας θητείας. Μάλιστα είχαμε εξασφαλισμένα χρήματα για την δημιουργία του. Ο σημερινός δήμαρχος Ελασσόνας, ήταν τότε πολέμιος της δημιουργίας του. Αυτό και αλλά έργα μας, τα χαρακτήρισε φαραωνικά και μάλιστα όταν ανέλαβε φρόντισε τα χρήματα που είχαμε εξασφαλίσει για το κολυμβητήριο να τα ακυρώσει, ώστε να τα διαθέσει σε γήπεδα για κατασκευή χλοοτάπητα!

Αυτά για την ιστορία και για το μέγεθος της κολοτούμπας του σημερινού δημάρχου που 8 χρόνια μετά θυμήθηκε να αλλάξει ρότα για το κολυμβητήριο που κάποτε …αφόριζε! Σήμερα υποστηρίζει πως θέλει τη δημιουργία του!

Μάλιστα εντέχνως ευχαριστώντας τον σημερινό Περιφερειάρχη μας λέει πως τήρησε την υπόσχεσή του. Ποια υπόσχεση και απέναντι σε ποιον; Ο κ. Κουρέτας απλά κατάλαβε την αναγκαιότητα του έργου και ανακοίνωσε την κατασκευή του, χρηματοδοτώντας το.

Όσο για τον σημερινό δήμαρχο Ελασσόνας και τις παλινωδίες του, τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών οι οποίοι δεν ξεχνούν και δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ