Στο Βλαχογιάννι, την Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Χρήστος Κέλλας

Το Βλαχογιάννι Ελασσόνας επισκέφθηκε την Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ελασσώνος, κκ. Χαρίτωνος, με την επικουρία του εφημέριου του Ιερού Ναού, πατέρα Νικολάου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, μετά τη Θεία Λειτουργία, δήλωσε:
«Η Κυριακή της Πεντηκοστής είναι μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία μας, καθώς τιμούμε και πανηγυρίζουμε την Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος στους μαθητές του Χριστού, πενήντα μέρες μετά την Ανάστασή Του και δέκα μέρες μετά την Ανάληψή Του. Το γεγονός τούτο αποτέλεσε και το θεμέλιο για την ίδρυση και ανάπτυξη της Εκκλησίας μας, υπό την σκέπη της οποίας βρίσκεται όλος ο ορθόδοξος κόσμος, ανεξαρτήτου συνόρων και εθνών».

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συναντήθηκε με κατοίκους στην πλατεία της κοινότητας και αφού τους ευχαρίστησε για τις ευχές για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, επεσήμανε:

«Σήμερα, Κυριακή της Πεντηκοστής, επισκέφθηκα το Βλαχογιάννι, που συνιστά το κέντρο μιας αγροτικής και κτηνοτροφικής περιοχής, με ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και της παραγωγής. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο οφείλουμε να κινηθούμε πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά, πιο αποφασιστικά, ακολουθώντας συγκεκριμένες κατευθύνσεις, που οριοθέτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Υπ. ΑΑΤ.

Στόχος μας, να κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των ανθρώπων της υπαίθρου και να καταστήσουμε τον πρωτογενή τομέα πρωταγωνιστή της ανάπτυξης της πατρίδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ