Επιχειρήσεις ζωοτροφών περιμένουν 9 μήνες να πληρωθούν για εμπόρευμα που παρέδωσαν στην περιφέρεια λόγω Daniel

Τελικά φαίνεται ότι  κάποιοι στην περιφέρεια Θεσσαλίας δεν πήραν σοβαρά την κραυγή αγωνίας που εξέπεμψαν επιχειρηματίες του κλάδου των ζωοτροφών που παραμένουν απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο για τους τόνους ζωοτροφών που παρέδωσαν αμέσως μετά τις καταστροφές του DANIEL για να επιβιώσει το ζωικό κεφάλαιο στις πληγείσες περιοχές.

Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες είχαν εκπέμψει SOS και πριν από περίπου 1 μήνα όταν μέσω του paidis.com δημοσιοποίησαν το πρόβλημα μήπως και δοθεί λύση και δουν το χρώμα του χρήματος.

Σήμερα σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα από τη διαμαρτυρία τους κανείς δεν τους δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις από την περιφέρεια δίνοντας ακριβείς ημερομηνίες για την εξόφληση των τιμολογίων που σημειωτέων εξέδωσαν μέσα στο 2023.

Σήμερα για μία ακόμη φορά μέσω της ιστοσελίδας επαναλαμβάνουν τα εξής:

«Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, αφού όποιες προσπάθειες και αν έγιναν να συνομιλήσουν με υπηρεσιακούς ή πολιτικούς παράγοντες έχουν πέσει στο κενό ενώ τις περισσότερες φορές τα τηλέφωνα δεν απαντούν ή και όταν απαντούν τους λένε ότι ο αρμόδιος απουσιάζει.

Επειδή βρισκόμαστε σε μία περίοδο που η ρευστότητα για τις επιχειρήσεις μας είναι κεφαλαιώδες ζήτημα αφού τώρα αγοράζουμε ζωοτροφές από τους συνεργάτες παραγωγούς ζητούμε από τον περιφερειάρχη να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες για την πληρωμή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ