Ευχαριστήριο προς τη Δ.Α. και τον δήμαρχο Τυρνάβου

Ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Αρχή Τυρνάβου και τον δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας κι αφού αφουγκράστηκαν τις ανάγκες μας, ανέλαβαν την κάλυψη των εξόδων της προετοιμασίας της αθλήτριας Μανθοπούλου Λήδας Μαρίας για την συμμετοχή της στην παραολυμπιάδα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 2024.

Η Μανθοπούλου λαμβάνοντας την πρώτη θέση στα 100 μέτρα στο παγκόσμιο grand prix στίβου στο Παρίσι στις 13 Ιουνίου προκρίθηκε να συμμετάσχει στην παραολυμπιάδα που διεξάγεται στην ίδια πόλη από τις 28/08 έως τις 08/09/2024 στα 100μ. γυναικών Τ38 κατηγορίας.

Ο δήμαρχος ανέλαβε να καλύψει έξοδα που αφορούν οδοιπορικά, αθλητικό εξοπλισμό γυμναστήρια, ιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπείες κι ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο για την σωστή προετοιμασία της αθλήτριας από τους προπονητές της, τον κ. Μπεκιάρη Βασίλειο και την κ. Μπεκιάρη Βασιλική. Ο δήμαρχος μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην παραολυμπιάδα αν και είπε στην αθλήτρια ότι είναι ήδη νικήτρια αφού δεν επέτρεψε στην ασθένειά της να την αποτρέψει από τους στόχους της !

Εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και τους προπονητές της. Επιτυχία που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω των συνθηκών, μέσα στις οποίες δούλεψε.

Τέλος, να τονίσουμε ότι τόσο η οικονομική όσο και η ηθική υποστήριξη του δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής είναι πολύτιμη για την προσπάθεια που καταβάλουμε!

Ευχαριστούμε πολύ

Μανθοπούλου Λήδα Μαρία
Μπεκιάρης Βασίλειος
Μπεκιάρη Βασιλική

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ