Με πέντε προτεραιότητες και «ισχυρά» ονόματα στο ψηφοδέλτιό του για το Επιμελητήριο ο Κων. Γουργιώτης

Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα στο «Divani Palace», μεταξύ αυτών και πολλές επώνυμες προσωπικότητες από το τοπικό επιχειρείν, στην αποψινή εκδήλωση του υποψηφίου για την προεδρία του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Κωνσταντίνου Γουργιώτη. Εκεί, όπου ο κ. Γουργιώτης παρουσίασε τους πρώτους 41 υποψηφίους του, αλλά και τα «5 βήματα» για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικότερου Επιμελητηρίου το οποίο θα λειτουργεί προς όφελος των πολλών.

Πρόκειται για ρηξικέλευθες προτάσεις οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας (brand name) του νομού «Larissa», την μετατροπή του Επιμελητηρίου σε κοιτίδα εκπαίδευσης τεχνικών επαγγελμάτων, την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας, την άμεση υλοποίηση του προγράμματος των «50 χιλιομέτρων» που εξήγγειλε η προηγούμενη διοίκηση, την δημιουργία συνεδριακού – επιχειρηματικού κέντρου στη Λάρισα, αλλά και την σύσταση μίας ιδιότυπης «επιχειρηματικής γερουσίας» που θα λειτουργεί ως «μέντορας» στους νέους επιχειρηματίες.

«ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ – Ο ΗΘΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έθεσε υποψηφιότητα, τόνισε πως η απόφασή του αυτή «απαντά στην ανάγκη που εκφράζεται από μια μεγάλη μερίδα του επιχειρηματικού κόσμου, που επιθυμεί ρηξικέλευθες αλλαγές μέσα από θεσμικές, ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες. Η μέχρι τώρα πορεία μου στο χώρο, η εμπειρία μου, αλλά και το αποτέλεσμα της πολυετούς επιχειρηματικής διαδρομής μου, αποτελούν τα εχέγγυα για ένα αποτελεσματικότερο Επιμελητήριο προς όφελος των πολλών και όχι προς όφελος μίας κάστας που πίνει στην υγεία των λίγων». Πρόσθεσε με νόημα, πως το Επιμελητήριο θα πρέπει να διοικείται με τους ίδιους όρους που διοικούνται και οι επιχειρήσεις, με βάση το τετράπτυχο «καθαρές κουβέντες, καθαρά χέρια, γνωστική επάρκεια και διάθεση για προσωπικές επαναστάσεις».
Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε ο επιτυχημένος Λαρισαίος επιχειρηματίας στον κώδικα ηθικής του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν μπαίνω στη δημόσια σφαίρα, όντας τυχερός κληρονόμος κάποιας πλούσιας πολιτικής καριέρας, ούτε πιστεύω πως μπορώ να αλλάξω τον κόσμο με τις δικές μου δέκα εντολές ως ένας σύγχρονος Μωυσής. Θα ήταν εξάλλου πολύ εγωιστικό κάτι τέτοιο για την ιδιοσυγκρασία μου. Δεν θα μπω καν στον κόπο να μιλήσω για τα ιδιοτελή κίνητρα που αποτελούν το εφαλτήριο για πολλούς γύρω μας. Η επαγγελματική και επιχειρηματική διαδρομή μου εξάλλου, δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες σκέψεις». Λίγο πριν, είχε καυτηριάσει με σκωπτικό τρόπο το παράδειγμα αρκετών που όπως είπε, «βλέπουν την πολιτική ως όχημα αναρρίχησης, ως εργαλείο προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ανέλιξης και επιβίωσης. Γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν ή γιατί έχουν μάθει στη ζωή τους να ακολουθούν τον εύκολο, τον ανέξοδο δρόμο».

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ακολούθως, ο κ. Γουργιώτης αναφέρθηκε σ’ εκείνα τα «πέντε βήματα» τα οποία η παράταξή του θέτει ως προτεραιότητα, με στόχο ένα λειτουργικότερο Επιμελητήριο που θα λειτουργεί προς όφελος των πολλών.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

Βήμα πρώτο: Σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια να δημιουργήσουμε το brand name LARISSA, την εταιρική ταυτότητα του νομού μας δηλαδή με ένα διεθνή διαγωνισμό. Αυτή θα αφορά την πόλη τις Λάρισας και τις κωμοπόλεις που έχουν ανεκμετάλλευτο τουριστικό και εμπορικό ενδιαφέρον.
Επίσης, θα αφορά τα προϊόντα της περιοχής, την γαστρονομία της, μα και τα αξιοθέατα που δεν έχουν προβληθεί ως τώρα αν και αποτελούν τα μαργαριτάρια του τόπου μας, όπως ο Όλυμπος (το μεγαλύτερο brand name κατά την άποψή μου), ο Κίσσαβος, τα Τέμπη, τα μουσεία της πόλης, οι δρόμοι του κρασιού, το πλούσιο ιστορικό και πολιτισμικό παρελθόν και πολλά άλλα. Με αυτό τον τρόπο επιδιώκουμε να προσελκύσουμε τουρίστες στη πόλη και στα παράλια ώστε ο νομός μας να επωφεληθεί από την τουριστική έκρηξη της χώρας.

Βήμα δεύτερο: Ένα τεράστιο θέμα που απασχολεί τις επιχειρήσεις μας, είναι η έλλειψη εξιδεικευμένων τεχνιτών και επαγγελματιών… Η απάντησή μας σ’ αυτό το ιδιαίτερα νευραλγικό ζήτημα, είναι το Επιμελητήριο να γίνει κοιτίδα εκπαίδευσης. Συνεργαζόμενο με εκπαιδευτικούς φορείς, όπως τα ΚΕΚ και τη ΔΥΠΑ, τον πρώην ΟΑΕΔ, ώστε να συνδέσουμε την εκπαίδευση με το επιχειρείν.

Βημα Τρίτο: Εξωστρέφεια. Σε μία παγκοσμιοποιημένη οικονομία, οτιδήποτε άλλο θα ήταν απλώς αυτοκτονικό. Στο πλαίσιο αυτό, βεβαίως και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα με τις επιδοτήσεις των αποστολών σε εκθέσεις του εξωτερικού. Όμως εμείς θα το εμπλουτίσουμε με οργανωμένες επιχειρηματικές αποστολές σε χώρες «κλειδιά» της ευρύτερης γειτονίας μας και σε συνεργασία με τα επιμελητήρια αυτών των περιοχών.
Ακόμη, προσβλέπουμε στην επιμόρφωση των μικρών εξαγωγικών μονάδων με την δημιουργία ενός γραφείου συμβούλου εξαγωγών. Με αυτό τον τρόπο, οι επιχειρηματίες μας θα εξοικειωθούν με τον διεθνή ανταγωνισμό για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.
Πάνω από όλα όμως, θεωρούμε επιβεβλημένη τη δημιουργία μίας οργανωμένης καμπάνιας στοχευμένων πωλήσεων με b2b συναντήσεις, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και με τα προξενεία και τα επιμελητήρια των χωρών στις οποίες στοχεύουμε.

Βήμα τέταρτο: Επιτέλους θα υλοποιήσουμε άμεσα το πρόγραμμα των 50 χιλιομέτρων, το οποίο είχε εξαγγείλει η προηγούμενη διοίκηση.
Σύμφωνα με αυτό, θα προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα μας που παράγονται σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων από την Λάρισα, οργανωμένα στον νομό μας αρχικά.
Σε επόμενο στάδιο προσδοκούμε στο να δημιουργήσουμε μια καλαίσθητη, «μίνι» κινητή έκθεση, που θα περιοδεύει σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σκεφτείτε πόσο αποτελεσματικό θα ήταν να οργανώσουμε βραδιές οινογνωσίας σε εστιατόρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης ή ακόμη και στο Βελιγράδι και στην Πράγα, με κρασιά από τη Λάρισα, σε συνδυασμό με κεφαλογραβιέρα Ελασσόνας, με σταφύλια Τυρνάβου και σύκα Μελίβοιας; Νομίζω πως θα ήταν μακράν αποτελεσματικότερο από το «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ», τη μοναδική δράση της απερχομένης διοίκησης που επιχείρησε να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα στη Λάρισα. Να μη μιλήσω για την εικόνα με τις λευκές πλαστικές καρέκλες στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης! Αξίζουμε και μπορούμε περισσότερα από αυτό. Τα χρήματα υπάρχουν. Ιδέες, μεράκι, αισθητική και τεχνογνωσία χρειάζεται.

Βήμα Πέμπτο: Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε στη Λάρισα ένα συνεδριακό, επιχειρηματικό κέντρο. Γιατί, όραμά μας είναι να μπει η περιοχή μας στο εθνικό και διεθνές καλεντάρι εταιριών που οργανώνουν συνέδρια και εκθέσεις. Τα οφέλη για την Λάρισα είναι πολλαπλά. Αναλογιστείτε μόνον πόσο κόσμο θα μπορούσαν να φέρουν ή πόσες συμφωνίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν, 4 με 5 κλαδικές εκθέσεις ετησίως! Η εμπειρία της AGROTHESSALY είναι ιδιαιτέρως αξιοσημείωτη για την επιτυχία του εγχειρήματος. Η δημιουργία του είναι εφικτή χρησιμοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και ίδια κεφάλαια που υπάρχουν. Πιστέψτε με, το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και θα γίνει πραγματικότητα επί της δικής μας θητείας.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ»
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι εξαγγελίες του κ. Γουργιώτη για την παροχή της δυνατότητας σε νέους επιχειρηματίες να «προετοιμαστούν» και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις της αγοράς, καθώς και για την δημιουργία μίας «επιχειρηματικής γερουσίας» η οποία θα απαρτίζεται από καταξιωμένους τοπικούς επιχειρηματίες οι οποίοι λειτουργούν ως μέντορες στους νεότερους.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στο πλαίσιο της ανάγκης για επιμόρφωση σε όλα τα επίπεδα, το επιμελητήριο οφείλει να γίνει κέντρο προετοιμασίας των νέων επιχειρηματιών. Κάθε νέος, πριν δραστηριοποιηθεί στο επιχειρείν, να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα μίνι ΜΒΑ, ένα πρόγραμμα προσαρμογής δηλαδή, στις ανάγκες της αγοράς, ώστε να μάθει τι είναι επιχειρηματικό σχέδιο, τι είναι marketing plan, να εξοικειωθεί με μία στοιχειώδη οικονομική και λογιστική ανάλυση. Να μάθει να διαβάζει έναν ισολογισμό. Είναι πραγματικά κρίμα να ανοίγουν τόσες επιχειρήσεις με μοναδικό «πλάνο» το ότι ο γείτονας πάει καλά και σε τρεις μήνες να βάζουν λουκέτο.
Στο ίδιο μήκος κύματος, στόχος μας είναι η δημιουργία ενός συμβουλίου «business angels» μια «επιχειρηματική γερουσία» θα τολμούσα να πω, η οποία θα απαρτίζεται από τους πολύ καλούς και μεγάλους επιχειρηματίες του νομού μας που θα λειτουργούν ως μέντορες. Είμαι βέβαιος πως θα ήθελαν και οι ίδιοι να βοηθήσουν τους νέους και μια φορά το μήνα να ακούνε τα σχέδια τους, να τα διορθώνουν και γιατί όχι και να χρηματοδοτούν ιδέες που θα μπορούσαν να αναδειχθούν σε επιχειρηματικά success stories».

«ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»
Κλείνοντας καταχειροκροτούμενος την ομιλία του ο κ. Γουργιώτης, επανέλαβε πως το μοναδικό κίνητρο της ενασχόλησής του με το Επιμελητήριο, είναι, όπως είπε, «να βάλω τον θεμέλιο λίθο της αλλαγής. Μίας αλλαγής προς την ανάπτυξη, την ευημερία, την καινοτομία και την πρόοδο.
Στόχος της παράταξής μου, των εκατοντάδων συναδέλφων που πιστεύουν σε μένα και στηρίζουν το όραμά μου, είναι να αφήσουμε μαζί ένα θετικό αποτύπωμα στον τόπο μας. Στον αδελφό του πατέρα μου Γεώργιο Γουργιώτη, όπως θα ξέρετε η Λάρισα οφείλει το Λαογραφικό μουσείο που φέρει το όνομά του. Θα ήθελα να μιμηθώ τον θείο μου σε προσφορά προς την πόλη και να αφήσουμε όλοι μαζί οι συνεργάτες μου κι εγώ, το στίγμα μας δημιουργώντας μια νέα επιχειρηματική κουλτούρα που θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο.
Να γιατί πρέπει να κερδίσουμε! Να γιατί είμαστε εμείς οι κατάλληλοι! Γιατί η ομάδα μου κι εγώ θέλουμε μόνο να προσφέρουμε.
Μην αφήσετε το Επιμελητήριο να αλωθεί από γνωστά και νοσηρά επιχειρηματικά συμφέροντα. Μην αφήσετε το Επιμελητήριο να γίνει βορά σε θολές μπίζνες λίγων ημετέρων.
Παραμερίστε οτιδήποτε άλλο. Ψηφίστε με μοναδικό κριτήριο το κέρδος της αγοράς. Αυτό είναι που θα φέρει την ανάπτυξη και την ευημερία. Αυτό και μόνον είναι το δικό μας κίνητρο! Με καθαρά χέρια, για ένα μαχητικό Επιμελητήριο!»

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»
Ακολούθως, ο κ. Γουργιώτης παρουσίασε τους πρώτους 41 υποψηφίους της «Νέας Επιμελητηριακής Δράσης» οι οποίοι και είναι οι εξής:
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

1 ΖΗΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “” ZILOS CHEMICALS””-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΔΠ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ”

2 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ “ΑΝΕΜΟΣ”- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

3 ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ BSc, ΧΗΜΙΚΟΣ MSc-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «MEDISYN»

4 ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟΥ “ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ”

5 ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ & ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΓΕΡΜΑΝΟΣ”

6 ΚΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

7 ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

8 ΜΑΛΑΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΖΑΚΙΩΝ
9 ΜΠΡΕΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ “BREZAS LOGISTICS”-ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

10 ΣΑΠΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ

11 ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

12 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ “Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ”

13 ΖΙΑΚΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ

14 ΚΑΚΑΛΙΆΣ ΛΟΥΚΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

15 ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ “KEMI ENERGY ΟΕ”

16 ΚΟΥΡΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΦΩΤΟΤΥΠΕΙΟ”

17 ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ,MSc PM-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “AZK Engineering works&Project Management”

18 ΠΑΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΕΙΑΣ

19 ΣΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ “STEGNO”

20 ΤΖΙΑΣΤΟΥΔΗ ΒΙΚΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ “BOMEL ΤΖΙΑΣΤΟΥΔΗΣ ΑΕ”

21 ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ “TS ENERGY”-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ&ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ “SMART ADVERTISING”-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

22 ΧΟΥΛΙΑΡΟΣ ΘΕΜΗΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΣ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ-ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

23 ΧΟΥΡΧΟΥΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

24 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΡΥΤΗΣ «ΑΝΑΔΟΜΗΣΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ»-MSc ELECTRICAL&CIVIL ENGINEERING

25 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

26 ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ,ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

27 ΚΑΚΑΡΔΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

28 ΚΑΡΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ MBA DIPLOMA IN MANAGEMENT STUDIES MASTERING&NEGOTIATION MIT EXECUTIVE EDUCATION-EXWCUTIVE DIRECTOR AT BUSINESS GROUP OF COMPANIES-OUTSOURCING MANAGEMENT AT FMCG COMPANIES

29 ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “EXANTE”

30 ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΙΚΑΕΛ

31 ΛΕΩΝΙΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ

32 ΜΙΚΕΡΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

33 ΝΤΑΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΟΥΡΕΙΟΥ “KOMMEN BARBER”

34 ΠΑΖΟΛΗ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

35 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ-ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΙΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

36 ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

37 ΡΕΒΗΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΞΓ-ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ&ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΞΓ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΞΓ PALSO

38 ΣΑΡΑΦΗ ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

39 ΣΤΑΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ&ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ “INVESTA Real Estate”-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

40 ΤΕΛΛΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ&ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΦΕ

41 ΤΣΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ