Αναστολή λειτουργίας για το δημοτικό σφαγείο Τυρνάβου

Σε αναστολή της λειτουργίας των δημοτικών σφαγείων του Τυρνάβου αναμένεται να προχωρήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο δήμος Τυρνάβου, με στόχο να ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος, να έλθει το πόρισμα στο δημοτικό συμβούλιο και εκεί να αποφασιστεί το μέλλον της επιχείρησης.

Οπως εκτιμάται το πόρισμα αναμένεται να παραδοθεί μέσα στις πρώτες 15 ημέρες του Ιουλίου ώστε να υπάρξουν ασφαλή στοιχεία για το χρέος της επιχείρησης που εκτιμάται ότι αγγίζει το 1 εκ. €. Με τη γνωστοποίηση της πραγματικής οικονομικής κατάστασης της επιχείρησης αναμένεται να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο όπου θα παρουσιαστεί η εισήγηση της δημοτικής αρχής για το μέλλον της επιχείρησης, θα γίνουν οι προτάσεις της αντιπολίτευσης και θα ληφθεί η απόφαση για τη μέλλον των σφαγείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερίδιο του χρέους θα βαρύνει και τον δήμο Λαρισαίων ως μετόχου της επιχείρησης ΔΕΣΠΤΑ που λειτούργησε ως διαδημοτική επιχείρηση το σφαγείο μέχρι και το 2018, ενώ οι εργαζόμενοι των σφαγείων αναμένεται να απορροφηθούν από το δήμο Τυρνάβου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ