Καραμανλής – Σαμαράς άνοιξαν πυρ κατά των “εκσυγχρονιστών” εντός ΝΔ

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έστειλαν χθες σαφές μήνυμα στον Κ. Μητσοτάκη να ακούσει τη βάση της ΝΔ και να στρίψει το τιμόνι δεξιά. Ουδέν σχόλιον (σε πρώτη φάση) από το Μαξίμου.

Η χθεσινή εκδήλωση για το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη “Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή” με ομιλητές τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά εξελίχθηκε όπως αναμένετο σε μείζον εσωκομματικό γεγονός για τη Νέα Δημοκρατία.

Και αυτό καθώς οι δύο πρώην πρωθυπουργοί άνοιξαν πυρ κατά των “εκσυγχρονιστών” εντός ΝΔ και έστειλαν σαφές μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακούσει τη γαλάζια βάση και να στρίψει το τιμόνι δεξιά– έστω και εάν αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως.

Πάντως, και οι δύο αναφέρθηκαν στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών γενικότερα στην Ευρώπη και στις βουλευτικές εκλογές ειδικότερα στη Γαλλία, χτυπώντας καμπανάκι και για τη ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα Μακρόν ως παράδειγμα προς αποφυγήν είχαν αναφέρει και πολλοί βουλευτές της ΝΔ στην πρόσφατη και “επεισοδιακή” συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με πρώτο τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Ενώ πολλοί βουλευτές είχαν επίσης διαφωνήσει με τη διεύρυνση α λα Κυριάκος Μητσοτάκης, με το Νικήτα Κακλαμάνη να λέει χαρακτηριστικά “άλλο διεύρυνση και άλλο μετάλλαξη” φράση που επανέλαβε αυτούσια χθες ο κ.Σαμαράς, παρότι σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει διόλου θερμές σχέσεις με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ