Ευχαριστήριο μήνυμα της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Τυρνάβου

Χαιρετίζουμε τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους εμπόρους που με την ψήφο τους αύξησαν τη δύναμη της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων σε αριθμό ψήφων και σε ποσοστά.

Συγκεκριμένα η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων έλαβε 81 ψήφους και ποσοστό 29,56%, καταλαμβάνοντας 2 έδρες, ενώ στις αρχαιρεσίες του 2021 είχε λάβει 31 ψήφους και ποσοστό 19,37%, καταλαμβάνοντας 1 έδρα

Η στήριξη του ψηφοδελτίου μας στέλνει μήνυμα αγώνα ενάντια στη φοροληστεία, την ακρίβεια που καλπάζει στο σπίτι και στο µαγαζί. Ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που µας αναγκάζουν να βάζουµε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την υγεία, την εκ-παίδευση των παιδιών µας, χωρίς καμία προστασία σε περίπτωση ασθένειας ή επαγγελµατικού ατυχήµατος. Ενάντια στην ανύπαρκτη προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, όπως βιώνουμε με τις πυρκαγιές, τις πληµµύρες στο έγκληµα των Τεµπών .
Ο δρόμος για να ξεπεραστεί ο αρνητικός συσχετισμός που παραμένει στον Εμπορικό Σύλλογο, είναι αυτός της μαζικότε-ρης συμμετοχής μας στην πάλη για να απαντήσουμε συλλογικά στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε. Δεν ψάχνουμε να βρούμε “σωτήρες”, ούτε συμβιβαζόμαστε με τη λογική του “εφικτού” και “ρεαλιστικού”.
Η δύναμη που μας έδωσαν οι μικροί έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι θα κατατεθεί στον αγώνα για τη λύση των οξυμένων προβλημάτων μας.
Δεν αποδεχόμαστε ότι “τίποτα δε γίνεται”. Είναι επιτακτική ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας γιατί μπροστά μας είναι η υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής που απειλεί το εισόδημα μας , που μας καταχρεώνει, μας οδηγεί στην εξόντωση, στην ανεργία.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για να γίνει ο Εμπορικός Σύλλογος το αγωνιστικό αποκούμπι των μικρών εμπόρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ