Σπουδαία ονόματα και δωρεάν είσοδος στη Γιορτή Κρασιού το Αμπελώνα

Με στόχο η γιορτή Κρασιού του Αμπελώνα να βρει και πάλι τη χαμένη της αίγλη ο δήμος Τυρνάβου διοργανώνει φέτος πολυδιάστατες εκδηλώσεις το τετραήμερο 5, 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή πολύ γνωστών ονομάτων από το χώρο του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού και με δωρεάν είσοδο σε όλες τις συναυλίες και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί το πολύ γνωστό ροκ συγκρότημα Villagers από τα Ιωάννινα, την Παρασκευή ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και η Λένα Αλκαίου, το Σάββατο οι γερόλυκοι της ροκ Λ. Παπαδόπουλος, Γ. Γιοκαρίνης, Ν. Ζιώγαλας και Γ. Μηλιώκας και την Κυριακή οι δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού Φωτεινή Βελεσιώτου και Ελένη Βιτάλη.

Χωρίς να έχει ακόμη οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα τις 4 ημέρες της γιορτής το κρασί θα ρέει άφθονο και δωρεάν, με καινοτομία την προσφορά του σε αναμνηστικές κανάτες με το λογότυπο της γιορτής κρασιού.

Επίσης προβλέπονται πολλές εκδηλώσεις για παιδιά, ημερίδα για την τοπική αμπελουργία και φυσικά δράσεις με τη συμμετοχή τοπικών οινοποιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ