Επιτέλους γίνεται πολυδύναμο το Ιατρείο του Αμπελώνα

Δείτε την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής 

Η Δημοτική αρχή Τυρνάβου, μπαίνει για μια ακόμη φορά μπροστά διεκδικώντας  την αναβάθμιση στις δημόσιες δομές υγείας του δήμου , στηρίζοντας στην πράξη  το δικαίωμα  του λαού  για  σύγχρονη δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής,  με τους Αντιδημάρχους, Μπάσμπα Διαμάντω, και Αρβανίτη Νικόλαο, συναντήθηκαν με την Αναπληρωτή Υπουργό κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη στο Υπουργείο Υγείας  και εξασφάλισαν την δημιουργία πολυδύναμου ιατρείου στον Αμπελώνα. 

Άμεσα δρομολογούνται οι εξελίξεις για την μετατροπή του Ιατρείου Αμπελώνα από τον Διοικητή της 5 ΥΠΕ, κ.Φώτη Σερέτη, κατόπιν συνεννόησης  με την Υφυπουργό Υγείας και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Τυρνάβου,  ενώ εξασφαλίζεται παράλληλα η στελέχωση του πολυδύναμου Ιατρείου Αμπελώνα με τις παρακάτω νέες ειδικότητες:  Μια θέση Γενικού Ιατρού, μια θέση Παιδιάτρου και μια θέση Νοσηλευτή.
Η δημοτική αρχή  συνεχίζει έτσι να κάνει  πράξη το σύνθημα «Μπροστά οι ανάγκες του λαού”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το κείμενο το οποίο κατέθεσε στην Αναπληρωτή Υπουργό ο Δήμαρχος,  Στέλιος Τσικριτσής, το οποίο συνυπογράφει μαζί με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, κ.Γιάννη Αντωνόπουλο. 

Σε δηλωση του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής τόνισε:
Τα οφέλη για την διασφάλιση της δωρεάν υγείας των συμπολιτών μας στην ευρύτερη περιοχή  είναι παρά πολλά μετά από αυτή την σημαντική εξέλιξη και επιτυχία της Δημοτικής μας Αρχής.
Συνεχίζουμε  να αγωνιζομαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, δεν σταματάμε να διεκδικούμε οργανωμένα μαζί με το λαό του Δήμου μας, δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους και να στοχεύουμε στην αναβάθμιση όλων των αντιστοίχων δημοσίων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας που υπάρχουν στο Δήμο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ