Και αφισοκόλληση από αντιδήμαρχο στον Τύρναβο!

Μόνο θετικά σχόλια απέσπασε η ενέργεια της αντιδημάρχου Πολιτισμού του δήμου Τυρνάβου Ευγενίας Μαμανού – Χατζή να αναλάβει μόνη της το έργο της αφισοκόλλησης για την προβολή της παράστασης Ελένη του Ευριπίδη που διοργανώνει ο δήμος Τυρνάβου με δωρεάν είσοδο το Σάββατο στο Λατόμι.

Η αντιδήμαρχος βλέποντας ότι και λόγω των αδειών του καλοκαιριού υπάρχει σημαντική έλλειψη προσωπικού και για  να αποφύγει να χρεώσει το δήμο αναθέτοντας σε ιδιώτες την αφισοκόλληση αποφάσισε να αναλάβει η ίδια δράση κολλώντας τις αφίσες σε εμφανή σημεία του δήμου.

«Τα στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Είναι νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση για προσφορά», σχολίασε ο αναγνώστης που έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες επισημαίνοντας ότι ο ένας αντιδήμαρχος (Ν. Νταλαγιάννης) ανέλαβε να καθαρίσει το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία, ο άλλος (Ν. Αρβανίτης) ανέλαβε να μεταφέρει γκαζόν με το κλαρκ για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο πολυδύναμο και τώρα η κ. Μαμανού να κολλήσει τις αφίσες για την παράσταση του Σαββάτου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ