Τεράστια ταλαιπωρία για τους θεατές της χθεσινής παράστασης στο κηποθέατρο λόγω βροχής

Υπό βροχή αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν τη χθεσινή παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ με την Κάτια Δανδουλάκη όσοι άτυχοι θεατρόφιλοι είχαν αγοράσει εισιτήριο τις προηγούμενες ημέρες αφού οι υπεύθυνοι της παράστασης όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του paidis.com αψηφώντας τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων αποφάσισαν να ξεκινήσει η παράσταση αδιαφορώντας για το αν θα έβρεχε κατά τη διάρκειά της.

Αναγνώστρια του paidis.com που επικοινώνησε με τη σελίδα στέλνοντας και σχετικά βίντεο με γλαφυρό τρόπο περιγράφει τα όσα συνέβησαν:

«Χτες βράδυ στην παράσταση με Δανδουλάκη μας έβαζαν μέσα ενώ έβρεχε, ενώ είχε έρθει ειδοποίηση από την πολιτική προστασία στα κινητά, χτύπησαν τα barcode εμείς κρατούσαμε ομπρέλες , μας έδιναν από ένα χαρτί κουζίνας να σκουπίσουμε την καρέκλα…

Είχε μπουμπουνητά και αστραπές… άρχισε να βρέχει παρά πολύ… βγάζαμε τις ομπρέλες και βλέπαμε έτσι την παράσταση… Και κανείς δεν έπαιρνε ευθύνη. Ήρθε εν τέλει η αστυνομία την οποία κάλεσε το κοινό, η οποία δεν έβγαλε άκρη με τον υπεύθυνο ο οποίος αρχικά έλεγε ότι απ’ την στιγμή που έπαιξε η παράσταση 40 λεπτά (δεν ήταν ούτε 25) είναι κατοχυρωμένος νομικά.

Και εν τέλει κάτι ανέφερε ότι θα χρησιμοποιηθούν τα εισιτήρια για μια παράσταση δωρεάν απ’ όσους είχαμε τα εισιτήρια αλλά αρκετοί έλεγαν ότι απαιτούν επιστροφή γιατί μπορεί να μην μπορούν την νέα ημερομηνία. Ακόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση επίσημη.

Ντροπή πραγματικά που κινδυνεύαμε στη βροχή. Οι ηθοποιοί έλεγαν δε, αν δεν νιώθετε άνετα μπορείτε να φύγετε. Αυτό μόνο».

Δείτε στιγμιότυπα από την κατάσταση που επικρατούσε με τη βροχή την ώρα της παράστασης στο παρακάτω βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ