Ολοκληρώθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις στη Μουσική Σχολή Δήμου Τυρνάβου

Στη Μουσική Σχολή του Δήμου Τυρνάβου , διεξήχθησαν οι απολυτήριες εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2023-2024 για την απόκτηση τίτλου σπουδών των τελειόφοιτων σπουδαστών Κούτσια Αικατερίνης του Γεωργίου, Πούλιου Ηλία του Ιωάννη της Σχολής Ανώτερων Θεωρητικών τμήματος Ειδικού Αρμονίας στην τάξη της καθηγήτριας Αρσένου Χριστίνας και Ζαγκότη Νικόλαου του Βασίλειου, Μακαγιό Αθανάσιου του Κων/νου της Σχολής Ανώτερων Θεωρητικών τμήματος Ειδικού Αρμονίας στην τάξη της καθηγήτριας Παπαγιάννη Αγγελικής ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής ορισμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η επιτροπή, αφού άκουσε τους σπουδαστές τους έκρινε ικανούς για Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με τον βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ» για τους Πούλιο Ηλία και Μακαγιό Αθανάσιο και «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» για τους Ζαγκότη Νικόλαο και Κούτσια Αικατερίνη.

Την επιτροπή αποτέλεσαν εκτός του Διευθυντή και Πρόεδρου της Επιτροπής κ. Δημήτριου Ρόκου και οι διακεκριμένοι καθηγητές:

• Απόστολος Αλεξίου Καθηγητής Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών
• Αντώνιος Νταρακλίτσας Καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών
• Ευαγγελία Κακιοπούλου Καθηγήτρια Πιάνου και θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων.
• Ειδικός Καθηγητής Παπαγιάννη Αγγελική Ανώτερων Θεωρητικών και ακορντεόν της Μουσικής σχολής Δήμου Τυρνάβου ως Μέλη.
• Ειδικός Καθηγητής Αρσένου Χριστίνα Ανώτερων Θεωρητικών και πιάνου της Μουσικής σχολής Δήμου Τυρνάβου ως Μέλη.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν η Καθηγήτρια Μουσικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Ευτέρπη Τσακπίνογλου.

Η διοίκηση, η διεύθυνση και οι καθηγητές της Σχολής συγχαίρουν τους σπουδαστές και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ