Ομορφη τελετή λήξης στην ακαδημία ποδοσφαίρου «ΑΣΤΕΡΙΑ» Τυρνάβου

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Τυρνάβου παρουσία του συνόλου των μικρών αθλητών, των γονέων τους και της διοίκησης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αστέρια Τυρνάβου με υπεύθυνο προπονητή τον Δημήτρη Βλιώρα, η τελετή λήξης της φετινής χρονιάς που επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις στα παιδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Στ. Τσικριτσής και Ν. Νταλαγιάννης και ο εμβληματικός παλιός ποδοσφαιριστής Τάσος Κουρδής.

Με αφορμή την τελετή λήξης οι υπεύθυνοι της ακαδημίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ολοκληρώνουμε την πρώτη ποδοσφαιρική σεζόν της ακαδημίας μας. Το κλείσιμο αυτής της σεζόν είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε τα επιτεύγματα και τις εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά, οι γονείς και οι προπονητές μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευγνωμοσύνη στα Παιδιά

Πρώτα και κύρια, θέλουμε να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην ακαδημία μας. Η συμμετοχή τους, το πάθος και η αφοσίωσή τους έδωσαν σε όλους μας δύναμη και έμπνευση. Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, κάθε στιγμή στο γήπεδο ήταν μια υπενθύμιση της αξίας της συλλογικής προσπάθειας και της αγάπης για το ποδόσφαιρο.

Ευχαριστίες στους Γονείς

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και τους γονείς. Η εμπιστοσύνη, η υποστήριξη και η αδιάκοπη βοήθειά τους ήταν θεμέλια για την επιτυχία μας. Χωρίς αυτούς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το χρόνο, την υπομονή και τη συνεργασία σας.

Σκοπός της Ακαδημίας

Η ακαδημία μας έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό: να προσφέρει σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ικανοτήτων, τη χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής. Η ακαδημία μας δεν επικεντρώνεται στον ανταγωνισμό και τη νίκη. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να χτίσουν φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή.

Ευχές για το Καλοκαίρι

Κλείνοντας αυτή τη σεζόν, ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι, γεμάτο ξεκούραση και χαρά. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε όλους τον Σεπτέμβρη, για να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και την αφοσίωσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή ξεκούραση σε όλους!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα της Ακαδημίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ